Dráždivý vlhký kašeľ u ročného

masenkamedvedova
26. apr 2019

Baby poraďte mi zaručený tip co na dráždivý kašeľ. Syn má rok a ma veľa hlienov dávala som mucosolvan uvoľnil hlieny ale narobil viac škody lebo syn to. Nevie vypluvat a tak sa mu ešte pohoršilo. Cez deň je to lepšie ale na večer ked. Ide spať sa dusi a naťahuje ho až sa pogrca.. Vetram izbu. Mokré plienky vesiam aj dávam. Vysoko pod hlavičku ale skôr by som lieky ktoré by to. Konečne zastavili. Idu nám zuby a odvtedy ma len. Hlieny.

janage
26. apr 2019

@masenkamedvedova mojej velmi pomohlo naposledy inhalovat vincentku. Mame doma inhalator. Omron. Lieky na uvolnenie hlienov davaj naposledy o cca 15 max. 16.

daniella54
27. apr 2019

@masenkamedvedova ahoj no my mame tiež problém zo soplíkmy ale ja som skúsila stretnúť morskú soľ quixx cistu asi dva streky do každej a vysala som od včera večera už nemala soplik ale vysala som ich pomocou vysávača ak ti to pomôže ... a aj tá Vincentka je fajn ak ti dovolí sa naparovať moja mala sa toho veľmi boji

martikaus
27. apr 2019

@masenkamedvedova nam velmi pomaha inhalovanie a kupel. Inhalujeme morsku sol vo vode alebo vincentku.
Do kupela dam eukalyptovy olej. Alebo zober maleho do sprchy, predtym nakvapkaj eukalyptovy a pepermintovy olej ak mas, nechaj najhorucejsiu sprchu aj 5 minut alebo dlhsie, nech sa napari kupelna, zatvor a potom tam vojdite pod prijatelnu teplotu a sprchujte sa. Nam pomoze aj po sprche alebo kupeli mierny predklon a poklopkanie maleho po chrbatiku. To uvolnime a vyklopkame hlieny. Aspon 1 hod pred spanim. A ked bolo zle, robila som oba...najskor kupel a potom este sprcha. Kym sa kupali, sprcha isla aspon 5 minut. Potom vacsinou dobre zaspi. Ak mas difuser aj tam mozes dat olej. A vysavat vysavat!! Ako povedala janage, lieky na uvolnovanie hlienov najneskor 17:00!!! Najpsie 3-4 poobede. Snad nieco zaberie!! A ak sa pohrcia, aspon vygrcka hlieny a to vie tiez velmi uvolnit.