Dunajská Lužná TETIS - strava pre 8 mesačné deti
Ahojte mamičky . Chcem sa spýtať ako je to so stravou v tomto zariadení pre 8 mesačné deti . Ďakujem
@foxina89 my sme boli na nadstandarde, lebo sme tam boli aj s muzom, takze sme mali pre seba izbu a kupelnu spolocnu s dalsou izbou. potom tam boli standardne izby, kde boli mamicky tiez samy, ale kupelna bola na chodbe. s dietatom cvici fyzio, ale aj ty, aby si sa naucila nove cviky. vacsinou sa cvici 3x denne, takze sa vystriedate. plus su tam potom dalsie veci okrem cvicenia (laser, magnet, lampa, perlickovy kupel, masaz...) cakacka bola tusim tri mesiace - zda sa mi, ze v auguste sme sa objednavali a zaciatkom decembra sme sli.
@deedol ahojky my nastupujeme na budúci týždeň. Prosím ta môžem pár otázok?
@sladkabeatrice jasne, pytaj sa 🙂
@deedol co všetko by si mi poradila ci si so sebou zobrať a nie je napísané v pozvánke? Je tam napísaný kočík stačí malý s malými kolieskami?bude sa nám tam dat prejsť po tom parku?
neviem, ake stare je dieta, ale kocik staci aj golfac.
odporucam vziat nieco na zem - na nasej izbe bolo tusim len linoleum, ale vzali sme penove puzzle a hraciu deku, aby sa mal kde hrat. neviem, co je momentalne napisane v pozvanke, ale potom uz len take tie bezne veci mi napadaju, ako ked ides s dietatom hocikam.
@deedol ďakujem a so stravou to je ako niekde som čítala ze je dobre si vziať nejakú dozu keď nedojem aby som si mohla vziať neskor. Dieťa má rok a mesiac
oni to davaju v takych svojich nadobach, ale v urcitom konkretnom case ich zbieraju naspat, takze je fajn tam mat nieco svoje, ak napr. ma dieta iny rezim a jedava neskor. my sme mali aj "vyzivy" v poharikoch - aj ovocne, ale aj slane z dm-ky - maly mal vtedy 8m a takmer kazdy den bol nejaky ryzovo-mrkvovy prikrm, tak som davala na prestriedanie aj kupene, aby ho nezapieklo.
@deedol a aký tam je prosím režim?o ktorej sa vstáva?funguje sa s rehab.normalne aj cez víkend?
vstavanie si velmi nepamatam, lebo maly vstaval vzdy velmi skoro, takze prve procedury sme v pohode stihali. nie su tam take "vizity", ako si clovek predstavuje v nemocnici, je to take uvolnenejsie. cez vikend je rehab procedur menej.
@deedol ďakujem veľmi pekne ak má ešte niečo napíšem ak mozem
@sladkabeatrice jasne. drzte sa, nech to pomoze.
@sladkabeatrice ahoj, takto sme mali časy na cvika . Sobotu nám doplnili . Všetko vám bude povedané pri nástupe a keď nebudete vedieť , personál je nápomocný 🙃
@deedol ahojky prosím ta mam aj sebe brat plavky ci netreba
@sladkabeatrice netreba 🙂
@foxina89 dakujem super. A v deň nástupu sa už niečo robilo?lebo je napísané že mame prísť do 10
@sladkabeatrice áno , mali sme cvika hneď prvý deň .
Ahojte babule . Ešte sa chcem spýtať ako ste to mali so spánkom a cvikami dohromady ? Keď bol menší , tak sme to akosi vychytali ,ale teraz už spí iba raz . A nemáte niekto teraz termín od 23.9. ? Ďakujem
@foxina89 ja som tu teraz do 21.9 no moja bežné spáva 1krat doma ale tu musí skoro vstávať a plus zvýšená námaha tak spáva 2 krát. Je to boj lebo bezne spáva 2 a viac hodín tak keď sme mali čas aspoň 1,5 hodiny som ju dala aspoň na chvíľu potom ju budím ideme na procedúry a keď skončíme co býva posledná laser o 14.15cca tak ju dám spat ešte raz. Ale raz som bola na cvičení a povedala mi pani ze som ju kvôli tomu nemusela budiť ze som jej mohla prísť povedať ze by nás odcvicila niekde. My cvičíme vojtovku co je tak na 10min.
Dobrý deň maminky, začiatkom februára ideme do Tetisu. Chcela by som sa informovať, ako je to v momentálnej situácii. Na izbách je iba jedna mamina s dieťaťom či aj viaceré? Neviem vôbec v akej izbe budeme ubytovaný, nadštandard som nežiadala. A môžem sa spýtať, koľko ste cca platili za pobyt? Aj pre seba musím platiť stravu na celý deň? alebo sa môžem rozhodnúť že budem platiť napr. iba za obed? vopred ďakujem za info.
@vonikee ahoj, boli sme na konci septembra a boli sme sami na izbe , určite budete aj vo februári . Ak sa môžem spýtať , kedy ste posielali papiere na hospitalizáciu ,že už máte termín na február ? Čo sa týka stravy , niečo sa dalo odhlásiť . Neviem či celý deň alebo iba obed/večera . Ja som platila pri obyčajnej izbe + strava aj pre mňa 140€ , bez auta som tam bola .
@foxina89 Dobrý deň, ďakujem za info. V októbri som posielala výmenný list. Ideme prvykrat. Ale už aj v roku 2020 sme mali termín len aj kúpele nám dali presne na ten datum termin, tak sme Tetis museli zrušiť.
Doma ostáva moja 3ročná dcérka, doteraz spala iba som mnou, semtam len s manželom, tak neviem ako to bude znášať

ahoj, my sme boli, ked mal maly 8m - dostaval tam normalne prikrmy (vacsinou mrkvovo-zemiakovo-masove), vyzivy, kase a mlieko. mala som pre istotu aj svoje veci (UM, pohariky z obchodu).