Dvojmesačné kojejné dieťatko 5 dní nekakalo. Čo mám robiť?
Prosím vás o vaše skúsenosti
Moja tiez kakala cca 1x za 5dni, parkrat mala az 8dni, kym bola kojena a nemala prikrmy. Je to normalne, stravitelnost MM moze byt takmer bezodpadova. Dolezite je, aby babatko dostatocne cikalo.
u nas bol rekord 12 dni bez.... pokial neboli brusko a ako pisu baby cika, tak je to ok 🙂
Moja raz presne v takom veku nekakala 21 dni 😉 ...ešte máte čo dobiehať 😀
Ale vážne. Tiež sme už išli k dr.ale tá poskúšala bruško, či nemá tvrdé a povedala že je to v poriadku.
Že možeme vyskúšať teplomer alebo rektalnu rurku, natrieť vazelinou, (my sme kalciovou masťou) a opatrne strčiť do ritky. Urobili sme, nepomohlo. Teda nie ihneď ale myslím že o 1-2 dni už kakala.
Neboj, bude ok. Urob čo ti radí @pribinak
materske mlieko sa vie uplne vstrebat,takze nemusi mat stolicu aj takto dlhsie.ako tu uz bolo napisNe,pokial neplace ze ju boli brusko,prdka, tak je to v poriadku.
Skús spapať niečo mastnejšie. Ja som tak raz zjedla mastnejšie zem. placky a dieťa sa dosralo až za ušami.
Ak dojcis, je to ok. Materske mlieko moze byt bezzvyskova strava. Moje dieta kakavalo raz za tri tyzdne a bolo ok 🙂
Ked pjie iba MM, nemusí kakať, moja kakala 2-3 krát za mesiac, neplače?Nebolí ju bruško?Nemá ho tvrdé?Ptospieva,pokial áno, tak je to ok.
moja najstarsia kakala raz za 10dni synovec nekakal pol roka kym boli plne kojeny ak je spokojna a prospieva neries
Ahoj, keď mi syn nekakal 4 dni, tak som mu dala napiť čistej prevarenej teplej vody, tak 10ml, a do 12 hodín sa mi vykakal 🙂
Ahoj, aj ja sa pridávam, náš malý kakával cca po 21 dňoch, aj cca 25 dní sme mali. Najskôr sme boli v strese, dávali rektálnu rúrku ale potom mi to vysvetlila laktačná poradkyňa, aj mi ho prezrela (bola aj pediatrička) a prestali sme stresovať a malý kakal ako potreboval. Ak by ho bolelo bruško, nepriberal by, mal by krv v stolici abo niečo iné neobvyklé zbehnite k doktorke. Počkaj keď začnete príkrmy, to bude hovienok, smrádeček 😀 . Držte sa.
pokial neplace, neboli brusko a je spokojna a pekne papka je to pri kojenych detoch v norme lebo to mliecko je lahsie stravitelne a dokaze ho stravit tak ze nic neostane...

Pokial nemá tvrdé bruško, neplače, je spokojne a ma vetry, tak sa nic nedeje, oni niekedy vydržia nekakat aj týžden
Kontroluj, ci ma dost pocikanych plienok