icon

Dvojmesačné kojejné dieťatko 5 dní nekakalo. Čo mám robiť?

kamilkak
1. mar 2015

Prosím vás o vaše skúsenosti

pribinak
1. mar 2015

Pokial nemá tvrdé bruško, neplače, je spokojne a ma vetry, tak sa nic nedeje, oni niekedy vydržia nekakat aj týžden
Kontroluj, ci ma dost pocikanych plienok

matafen
1. mar 2015

Moja tiez kakala cca 1x za 5dni, parkrat mala az 8dni, kym bola kojena a nemala prikrmy. Je to normalne, stravitelnost MM moze byt takmer bezodpadova. Dolezite je, aby babatko dostatocne cikalo.

moni73
1. mar 2015

u nas bol rekord 12 dni bez.... pokial neboli brusko a ako pisu baby cika, tak je to ok 🙂

petulienka1
1. mar 2015

Moja raz presne v takom veku nekakala 21 dni 😉 ...ešte máte čo dobiehať 😀
Ale vážne. Tiež sme už išli k dr.ale tá poskúšala bruško, či nemá tvrdé a povedala že je to v poriadku.
Že možeme vyskúšať teplomer alebo rektalnu rurku, natrieť vazelinou, (my sme kalciovou masťou) a opatrne strčiť do ritky. Urobili sme, nepomohlo. Teda nie ihneď ale myslím že o 1-2 dni už kakala.
Neboj, bude ok. Urob čo ti radí @pribinak

dorotka202
1. mar 2015

materske mlieko sa vie uplne vstrebat,takze nemusi mat stolicu aj takto dlhsie.ako tu uz bolo napisNe,pokial neplace ze ju boli brusko,prdka, tak je to v poriadku.

bonaqa2013
1. mar 2015

Skús spapať niečo mastnejšie. Ja som tak raz zjedla mastnejšie zem. placky a dieťa sa dosralo až za ušami.

ivet1371
1. mar 2015

Keď neboli bruško nemusí kakat 10 dní

evka4
1. mar 2015

Ak dojcis, je to ok. Materske mlieko moze byt bezzvyskova strava. Moje dieta kakavalo raz za tri tyzdne a bolo ok 🙂

kaila1
1. mar 2015

Ked pjie iba MM, nemusí kakať, moja kakala 2-3 krát za mesiac, neplače?Nebolí ju bruško?Nemá ho tvrdé?Ptospieva,pokial áno, tak je to ok.

wewe22
1. mar 2015

moja najstarsia kakala raz za 10dni synovec nekakal pol roka kym boli plne kojeny ak je spokojna a prospieva neries

milacica22
1. mar 2015

Ahoj, keď mi syn nekakal 4 dni, tak som mu dala napiť čistej prevarenej teplej vody, tak 10ml, a do 12 hodín sa mi vykakal 🙂

maminecka2
1. mar 2015

Ahoj, aj ja sa pridávam, náš malý kakával cca po 21 dňoch, aj cca 25 dní sme mali. Najskôr sme boli v strese, dávali rektálnu rúrku ale potom mi to vysvetlila laktačná poradkyňa, aj mi ho prezrela (bola aj pediatrička) a prestali sme stresovať a malý kakal ako potreboval. Ak by ho bolelo bruško, nepriberal by, mal by krv v stolici abo niečo iné neobvyklé zbehnite k doktorke. Počkaj keď začnete príkrmy, to bude hovienok, smrádeček 😀 . Držte sa.

sense
1. mar 2015

pokial neplace, neboli brusko a je spokojna a pekne papka je to pri kojenych detoch v norme lebo to mliecko je lahsie stravitelne a dokaze ho stravit tak ze nic neostane...