Dvojročná dcéra má často horúčku. Z čoho to môže byť?
ake vysetrenia jej boli robene/ak vobec boli/?nemusi ist o chorobu akoze infekcnu, moze to byt nejaky zapal ...tu teplotu mava asi ako dlho, ked uz ju ma?urcite k dr,hlavne ak ide o dlhodobo zvysenu teplotu!
Moja dcerka tiez mavala take obdobie....skuste dcerke urobit vysetrenie mocu k lekarke,ci tam nieco nema....aj odber krvi...
nechcem byt zlym prorokom alebo nahanat strach ale pokial je to takto tak treba ziadat vysetrenia na zaklade tychto horuciek ...bohuzial pri leukemii u deti je toto jeden z hlavnych priznakov....ale nechcem strasit nie som zdravotnik a zbytocne zavadzat jasne ze musi byt sprevadzane dalsimi inymi priznakmi ,ale ja by som asi skusila z dr.nahodit aj tuto temu ....veka stastia...ps:ako vysoke horucky su?
Moja mala je rovnako stara a od oktobra do teraz bola kazdy druhy tyzden chora. Teraz mala v noci 39,00 teplotu a cakame co sa z toho zase vykluje. Lkarke nechodime to by sme tam museli kazdy druhy tyzden cakat na crp a este by tam chytila aj daco ine 😉 . Orl lekar povedal ze je to ok a deti v tomto veku to zvyknu mat. Vidim ze ma starsiego surodenca ten nosi zo skolky vselico a na nom sa to nemusiani tak prejavovat a mala to chyti v plnom rozsahu.
treba ziadat odber krvi a dalsie vysetrenia ak nebude ziadny zapal tak posilnit imunitu cize jednoznacne to treba riesit s Dr.
Taky problem som mala s 4 rocnym synom. Kazde 2-3 tyzdne 39,5 a stale dookola. Vyskusala som vsetko mozne, zatial zabralo najlepsie toto. Homeopaticka nam kazala doniest vytery z nosa a hrdla.- Tam boli: pneumokok a zlaty stafylokok. S tymito vytermi sme sli k homeopaticke a ona nam nasadila liecbu,kde zahrnula aj tieto 2 vysledky z vyterov v homopatikach. Jedno je Pneumokoncinum a druhe stafilo... neviem presne. Po nasadeni liecby sme raz zahoruckovali a od polovice januara sme chodili do skolky 8 tyzdnov k kuse, co bol zazrak.

Treba ist k dr a popripade aby vas odporucila na hospitalizaciu koli podrobnejsim vysetreniam.moj svagor maval yiez z nicoho nic a casto horucky vysoke,nezistili mu nic s tym ze ako nahle dovrsi urcity vek tak sa teploty objavovat nebudu a naozaj.no radsej to riesit pre istotu