icon

Dvojročná dcéra má často horúčku. Z čoho to môže byť?

vikinkapatrik
23. mar 2013

DCERKA VIKINKA MA 2 ROKY A 3 MESIACE,A V POSLEDNEJ DOBE MA AJ 2-3 RAZY DO MESAICA HORUCKY:((AJ V NOCI DOSTALA ,NEZNASA ANI CIPKY AI SIRUPY,,Z COHO ICH MOZE MAT??SYN PATRIK MA 5 ROKOV,A TEN JE MAX.1X ZA ROK CHORY.DAKUJEM KIKA

Dvojročná dcéra má často horúčku. Z čoho to môže byť?
zuzi0911
23. mar 2013

Treba ist k dr a popripade aby vas odporucila na hospitalizaciu koli podrobnejsim vysetreniam.moj svagor maval yiez z nicoho nic a casto horucky vysoke,nezistili mu nic s tym ze ako nahle dovrsi urcity vek tak sa teploty objavovat nebudu a naozaj.no radsej to riesit pre istotu

veriiii
23. mar 2013

ake vysetrenia jej boli robene/ak vobec boli/?nemusi ist o chorobu akoze infekcnu, moze to byt nejaky zapal ...tu teplotu mava asi ako dlho, ked uz ju ma?urcite k dr,hlavne ak ide o dlhodobo zvysenu teplotu!

aristka
23. mar 2013

stačí dať spraviť krvné testy ,aby sa vylúčila infekcia v tele,takže smer dr.

raichel
23. mar 2013

Moja dcerka tiez mavala take obdobie....skuste dcerke urobit vysetrenie mocu k lekarke,ci tam nieco nema....aj odber krvi...

schatzinkaschatzinko
23. mar 2013

otazka je, co povazujes za horucku, ake ma prejavy, ...

itwasajoke
23. mar 2013

nechcem byt zlym prorokom alebo nahanat strach ale pokial je to takto tak treba ziadat vysetrenia na zaklade tychto horuciek ...bohuzial pri leukemii u deti je toto jeden z hlavnych priznakov....ale nechcem strasit nie som zdravotnik a zbytocne zavadzat jasne ze musi byt sprevadzane dalsimi inymi priznakmi ,ale ja by som asi skusila z dr.nahodit aj tuto temu ....veka stastia...ps:ako vysoke horucky su?

renatka100
24. mar 2013

Moja mala je rovnako stara a od oktobra do teraz bola kazdy druhy tyzden chora. Teraz mala v noci 39,00 teplotu a cakame co sa z toho zase vykluje. Lkarke nechodime to by sme tam museli kazdy druhy tyzden cakat na crp a este by tam chytila aj daco ine 😉 . Orl lekar povedal ze je to ok a deti v tomto veku to zvyknu mat. Vidim ze ma starsiego surodenca ten nosi zo skolky vselico a na nom sa to nemusiani tak prejavovat a mala to chyti v plnom rozsahu.

wewe22
24. mar 2013

treba ziadat odber krvi a dalsie vysetrenia ak nebude ziadny zapal tak posilnit imunitu cize jednoznacne to treba riesit s Dr.

maruskach
8. apr 2013

Taky problem som mala s 4 rocnym synom. Kazde 2-3 tyzdne 39,5 a stale dookola. Vyskusala som vsetko mozne, zatial zabralo najlepsie toto. Homeopaticka nam kazala doniest vytery z nosa a hrdla.- Tam boli: pneumokok a zlaty stafylokok. S tymito vytermi sme sli k homeopaticke a ona nam nasadila liecbu,kde zahrnula aj tieto 2 vysledky z vyterov v homopatikach. Jedno je Pneumokoncinum a druhe stafilo... neviem presne. Po nasadeni liecby sme raz zahoruckovali a od polovice januara sme chodili do skolky 8 tyzdnov k kuse, co bol zazrak.

nadezdamonika
23. apr 2013

...ako dlho ste brali tie homeopatiká?.....