Dvojročného synčeka bolí každý dotyk
Zdravím, celá rodina sa moríme s aktuálnym dýchacím infektom. 2 ročný syn sa mi sťažuje, že ho bolí, aj keď ho obliekam, utieram, proste bežné dotyky, ktoré predtým neboli problémom. Prosím, stretli ste sa s takýmto symptómom pri chrípke, resp. podobnom ochorení? Ja ešte nikdy, aj keď som už počula, že pri chrípke zvykne bolieť celé telo. Ide mi o to, či to mám osobitne riešiť s pediatričkou. Díki.
ano,pri chrípke bolí všetko,mna aj vlasy,doslova.....treba dávať lieky ,oni nielen znižuju horúčku,ale pôsobia aj proti bolesti,teda dávať,aj ked práve horúčka nie je,samozrejme v predpisaných intervaloch a dávke
No ja som to zažila pri covidd že má bolelo ešte aj ako na mna voda kvapkala v sprche🤦♀️Už si to neviem vybavit že moja hlava to vypustila ale fakt má bolela každá jedna kvapka vody čo na mna dopadla a dovtedy som to pocula a neverila že ako môže boliet koža…
Pri covide a pri chripkach ma vždy boleleo celé telo, koža,vlasy..od malička vždy.
Môže to byť tou aktuálnou chorobou. Jedine vyšetrenie u lekára asi môže odhaliť príčinu. Držím palce nech ste čím skôr opäť zdraví.
@katie253 dakujem
@mjk40 dakujem
@zojazoja dakujem. Prosim ta, a ako dlho zvykli trvat tie prejavy?
@inana11 dakujem
@elizabet173 robila som mu domaci ag test pred tromi tyzdnami, bol negativny. Ale zase tie testy su dost nepresne.
Cca prvých 4,5 dní než sa začalo zlepšovať po liekoch
@janinah dakujem. Myslis klasicky paralen/ nurofen?
@zojazoja dakujem. Maly sa stazuje uz ak dva tyzdne, ale lieky na horucku resp. proti bolesti dostal len jednu noc uplne na zaciatku.
@elizabet173 ano, budem
@elizabet173 dakujem
daj mu nuforen - ten je aj proti bolesti. Mala by si vidiet rapidne zlepsenie stavu do cca 30 min. Zlepsenie myslim na par hodin kym funguju lieky 🙂))) nie, ze mu das 1x sirup a bude fit.
@kittykat22 dakujem
Trva to uz dva tyzdne, ries to s oediatrickou okamzite. Chripka trva 7 dni, alebo 1 tyzden. Vsetko, co je dlhsie, uz patri do ruk lekarom. Nechcem ta plasit, ale nedavno sa u nas stal pripad, kde 3 rocny chlapcek mal dva tyzdne teploty, bolesti a mama s nim nakoniec prisla na pohotovost v hodine 12.
@lindusss2016 7 dni alebo tyzden trva detska choroba? Ved deti su doma aj 3 tyzdne s kaslom. U dospeleho je to normalne do 7 dni sa z toho vyhrabat. Deti dokazu byt chore ovela dlhsie.
@kittykat22 3 tyzdne mozu vykasliavat, ale nie mat teploty ci bolesti... Vykasliavanie hlienu nie je akutna choroba
tie bolesti, ake opisujes, su pri chripke normalne, prve 2-3 dni.....ale nie preboha 2 tyzdne. Synovi treba dat urobit vysetrenie krvi, a celkove vysetrnie u pediatra, 2 tyzdne to vobec nie je z virusu (ani z chripky, ani z covidu)
@tenerifka presne tak 🙏
@lindusss2016 ved toho sa bojim. Ale zase co sa tyka chorobnosti, moje deti byvaju chore viacmenej od jesene do jari s pardnovymi prestavkami.
@tenerifka dakujem, budem ziadat
To je asi normalne u skolkarov, ale urcite nie je v poriadku, ze ma tak dlho bolesti, treba to vysetrit
@ninka297 prosim vas, je to normalne 2-3 dni, nie tyzdne 🙏

Môže to byť iná diagnóza. Spomenula by som pediatričke.