Dvojročný syn je chorý a nechce papať
2 ročný je už týždeň chorý a nechce nič jesť ale ešte ho kojim a stále chce prsník.Myslite že mu to stačí? Jasné že mu ponúkam ale nič moc
Jasné, ja keď som mala deti choré, vždy som veľa kojila a väčšinou ich to za pár hodín aj prešlo 🙂
Pre 2 ročné dieťa z dlhodobého hľadiska by to určite nestačilo, čo sa výživy týka. Pretože mlieko už teraz pre neho nie je dostatočne a nemá už ani také živiny. Ale keďže je chorý, je normálne, že mu nechutí jesť. Aspoň že to mlieko chce. Skoré uzdravenie.
ma dost precikanych plienok? nie je apaticky/letargicky? praveze mlieko v tomto veku ma vysoky obsah tuku. co za ten tyzden realne zjedol okrem mliecka? akej farby ma moc? to su tie zakladne parametre ktorymi by si sa mala riadit. a ak nechce ine mne niekedy neviem oreco zje nasledujuce: mandarinky cerveny melon cervena vinea. mini piskotky zaliate mliekom ako cerealie. drzim palce
@juliet86 každý deň trocha polievky a ovocie trošku ,pár lyžičiek možno aj jogurt
to znie ok.

Však to je normalne, že keď je chorý že mu nechuti, podstatne je že má príjem tekutín. Tak mu ponukaj aspoň take že ovocie, jogurtik, piskoty, …. ľahké veci na žalúdok