Dvojročný syn má už 4. deň vysoké teploty
Ahojte.
Začnem od prvého dňa, kedy syncekovi stúpla teplota na 38. Bola to sobota. Ja som tiež v sobotu cítila, ze na mňa niečo lezie a ze ma boli hrdlo (vrátila sa mi angína). V nedeľu syncekovi stúpla teplota a 39,4, podali sme čapík, klesla. Ale večer opäť stúpla. A takto to išlo aj v pondelok, kedy sme s ním išli k lekárovi. Vzala CRP, co bolo 19,co je podla nej v norme. Povedala ze iba mu naďalej podávať čapíky, poprípade sirup, a dávať zábaly. Ze mu mame dávať kvapky s viaminom C a B, a sprej do úst lebo ma angínu. Ze je to vírusové. Lenže teplota dnes stúpla už nad 40. Dr ešte povedala ze mame zajtra volať ohľadom výsledkov z výterov. Ja som už zúfalá.
Ci mam stake čakať, alebo čo robiť, čapíky zaberu iba na pár hodín a potom je to opäť vysoká teplota. Čítala som, ze to môže byť 6ta choroba, aj ale ze tam trávu teploty aj 4-5 dní. To mam čakať? Je možné že pri takýchto teplotách sa môže syncekovi stať že dostane zápal mozgových blán? (už čítam kadečo)
Jest mu moc nechutí, tekutiny pije malo.
Dávame mu mlieko teplé, aspoň to vypije, a aj nejaký jogurt zje. Ale to je tak za celý deň vsetko
Mame ísť opäť k Dr, alebo čakať?
@vasjar och, chúďatko....určite dostane ATB. Skoré uzdravenie ♥️
Ahojte, tak len chcem povedať, ze nakoniec je to vírus adenovirus. Naposledy sme mu dali čapík včera o 22.30, odvtedy do rána cca 11 hod nemal teploty, potom mu zas vyskočila na 39,4, ale našťastie to nebolo tak ako predošlé dní, ze sme každé 4 hodiny dávali čapíky
@vasjar jemine, tak nakoniec adenovirus. Snáď už bude lepšie, keď sa predlžujú intervaly medzi podaním lieku. Nech je synček čo najskôr fit♥️

@sono2 40.6 teploty, boli u Dr, nakoniec ze to nie je angína... 🙄
Nechaoem
Ale ze pravdepodobne zápal močových ciest
Mne sa zdalo, ze stále sa sťažuje pred cikanim, ze ho tam boli