Dvojročný syn odmieta jesť po antibiotikách
Zdravím, syn po atb prestal jesť. Už to trvá mesiac. Pediatrička povedala že mu mám dávať Bevitko a nič viac. Ja sa začínam už báť.
Vypije cca liter čaju/vody a dokopy okolo 300 ml mlieka.
Všetko čo mu ponúknem odmietne, vypľuje, rozjazde po zemi… nedám do neho žiadne jedlo. Absolútne nič … jediná vec čo zje, sú hranolky. A to len cez obed zopár. Skúšala som aj pekne servírovať, no proste všetko. Idem si k vám po radu, čo mam robiť ? Už som zúfalá :(
kúpili sme dcére nutridrinky
@deti95060810 on to nevypije :( skúšala som. Stačí že mu dám iný čaj, alebo niejake kvapky - prášok do čaju … už sa toho nedotkne. Všetko musí byt tak ako on chce
Podla mna ma plne brucho vody. 1,3 litra tekutin je dost. Ved nie je leto.
Aký čaj pije? Ak napr granulovany tak ten je osladeny a ak vypije liter sladkého čaju tak papať nebude
Podla mna ma plne brucho vody. 1,3 litra tekutin je dost. Ved nie je leto.
@beata_k ale on tak pil aj keď jedol normálne …
Aký čaj pije? Ak napr granulovany tak ten je osladeny a ak vypije liter sladkého čaju tak papať nebude
@pribinak babylove z dm ovocný, a to aj tak luhujem 2 minútky. Nesladím . Ale on tak isto pil aj keď normálne jedol. Dokonca vtedy vypil 2x viac mlieka
No len teraz ma asi stiahnuty zaludok. Tak si myslim teda
Nám pomohlo len sledovanie kreslených filmov. Presne som vedela, pri ktorej scéne je dcéra tak zaujatá, že jej môžem dať lyžičku do úst. Nič iné nefungovalo
Uplne sme zazili to iste pri chorobe - desilo ma ze 2 tyzdne pil len vodu caj..pomohlo nam umele mlieko miesto klasickeho , skuste to pre 2-3 rocne batola . Roztiahne to zaludok staci jedno balenie vyuzit rano vecer a rozje sa🫶🏻 u nas uplne perfektne zabralo.
Po hospitalizacii som toto riesila, bevitko velmi pomohli
Nám pomohlo len sledovanie kreslených filmov. Presne som vedela, pri ktorej scéne je dcéra tak zaujatá, že jej môžem dať lyžičku do úst. Nič iné nefungovalo
@ewellina on tiež niekedy jedol pri filme / rozprávke. Ale už ani toto nepomáha, proste to vypľuje.
Uplne sme zazili to iste pri chorobe - desilo ma ze 2 tyzdne pil len vodu caj..pomohlo nam umele mlieko miesto klasickeho , skuste to pre 2-3 rocne batola . Roztiahne to zaludok staci jedno balenie vyuzit rano vecer a rozje sa🫶🏻 u nas uplne perfektne zabralo.
@lia2929 pije umelé mlieko Kendamil 3. Kravského sa ani nedotkne … pije na obedňajší spánok, večer a niekedy aj ráno keď sa skoro zobudí
Dvojrocny vypije vela mlieja, cca 8 dcl, caj cca 2 litre. Jasne, ze sa potraca do neho nevojde 🙄

kúpili sme dcére nutridrinky