Dvojročný synček má zlozvyk - je vlasy
Dobrý deň chcem sa s vami podeliť o môj problèm moj malý chlapec 9.januàra mal 2 roky a mà problèm alebo ako to nazvať je vlasy všade po byte len skùma kde vlasy nàjde a dàva si to do pusy samozrejme vysàvam kolko sa len dà ale žial stàle volakde nàjde môžte mi poradiť?Màte stým niektorà skùsenosti??Ďakujem vàm
podla mna je potrebne to riesit s doktorkou...co na to povie ci ma s niecim podobnym skusenosti...nie je to normalne a treba s tym este teraz v zarodku nieco robit, lebo vekom by sa to mohlo zhorsit 😖
To mi pripomenulo ked sliepky jedia vlastne vajicka co znesu ked maju nedostatok vapnika a ziskavaju ho zo skrupinky.. Moze to byt skor nedostatok niecoho nez zlozvyk... Urcite treba ist k lekarovi vlasy sa nedaju povysavat uplne staci ze sa clovek prejde a kolko ich vypadne v tu chvilu ... Treba to riesit cim skor
@diego15 Pojedanie vlasov je jedna z obsedantno-kompulzívnych porúch, len neviem, či už aj u 2-ročných detí, u ktorých naozaj môže ísť len o zlozvyk.
V každom prípade intenzívne vysvetľuj, že sa to nesmie, musíš ho to odnaučiť. A, samozrejme, navštíviť lekára.
Ako dôsledok nedostatku vitamínov to nebude, to sú len mýty.
@diego15 dobrý večer chcela by som sa vas takto s odstupom času spýtať či ste vyriešili problem s vašim synčekom s tym pojedanim vlasov lebo mam taky isty problem s dcérou a neviem ako to riešiť ďakujem za odpoveď
@jankacilka dobrý deň prajem. Máme taký istý problém u 19mesacneho synčeka. Vyriešilo sa to u vašej dcérky? Ďakujem

syndrom pika? asi by som to riesila s pediatrickou, ci mu nechybaju nejake vitaminy