icon

Dvojročný vdýchol ryžu

jullyeverest
12. apr 2021

No neviem žienky čo s tým mojím 2 ročným. 😀 Je to veľký výmyselník a rád robí naschvál. Dnes obedoval ryžu a schválne si ju strčil do nosa a vdýchol ju. Moc šťastne sa nezatváril ale inak v pohode. Myslíte že mu to môže voľačo porobiť? Čítala som, že ťažkosti môžu prísť aj o 2 dni. Čo myslíte?

juhseverzapad
12. apr 2021

@jullyeverest Už teraz nič, ale buď rada, že sa ti nezačal dusiť. Ja by som to takto humorne nebrala 😒

jullyeverest
autor
12. apr 2021

@juhseverzapad neviem kde by som bola keby každý jeho výmysel mám brať tragicky. Zrejme už na psychiatrii.

beata_k
Odpoveď bola odstránená
janasz06
12. apr 2021

Ja by som to tiež riešila.minimalne teraz telefonátom na pediatriu a spýtať sa ich čo môžeš očakávať.Nie je to sranda mať cudzí predmet v pľúcach.moze mu to tam začať hniť a potom čo

jarnajar
12. apr 2021

Určite hneď zavolaj pediatričke.

weronika171717
12. apr 2021

@jullyeverest snáď to bude v pohode, podľa mňa veľa detí už vdychlo ryžu a rodiča ani nevedia..... Inak môj krstný keď bol malý vydýchol fazulu a začala mu tam úplne reálne klíčiť 😳🙈🙊🤣🤣😂😅🤦‍♀️ museli mu to potom vyberať

nevenka
12. apr 2021

Ale keby vdychol, tak sa dusi, on to asi potiahol, voslo do ust a prehltol. Inak ak by to bolo v dychacich cestach, tak ma piskave zvuky pri dychani, chrci alebo kasle. To by robili urcite vysetrenie, bronchoskopiu atd...to tam nemoze ostat...teda ja si to tak myslim.

janinah
12. apr 2021

Zbila by som ho ako hada,aby si to navždy zapamätal.Otázka je kde na tie somariny chodí v 2.rokoch.Sú dve možnosti-je prehltnutá alebo stále trčí v nose,tam má miesta dosť.Nikdy sa nikde do otvorov nič nestrká.Samozrejme ani nič strkania vhodné s anedáva do blízkostí detí.Bola som orl sestra,viem o tom dosť.

jullyeverest
autor
12. apr 2021

@janinah a teraz akože ako. Mám mu zakázať samému jesť? Z práce sa na obed vypytam aby som ho do škôlky išla nakŕmiť? 😀 Akože spravil to prvýkrát toto. Ale nechápem ako ho to mohlo napadnúť

andreatytler
13. apr 2021

@jullyeverest Ja by som urcite zavolala lekara. V plucach tu ryzu nema ale moze ju mat niekde v nose a neviem ci je to OK a ci sa to same dostane von.

macekovam
14. apr 2021

@jullyeverest no.. Ak ju vydýchol a nevykaslal tak je v pľúcach... Ale asi ju skôr nevdychol.. Keď je v pohode...