icon

Ekzém na nohách v hroznom stave

denduss
23. mar 2018

Dobry vecer,dcéra ma na nohach atopicky ekzem,ktory je v hroznom stave,pred pár dňami sa vyhadzala po celom tele.chodime ku koznej ale nie k detskej..odporúča nam Kramáre ale ie tam dlhy cakaci čas na termin..Jej sav je akutny prosim vás neexistuje pohotovosť kozna,alebo ani to,ze keď to je akutny stav musi lekar vysetrit vvyšetrit?d

didaiva
24. mar 2018

Ak mate moznost, spravte dcerke kupel v hypermangane a treba to natierat ichtyolovym tekutym pudrom. Zmiernuje svrbenie a vysusuje. Ked prejde akutny stav, treba kyselinu mliecnu.

zuzka897
24. mar 2018

Zdravím, mne lekárka odporučila na prevenciu Psorioderm sensitive kremiky 🙂, skuste pozriet na nete

prevenar
24. mar 2018

@denduss mozem ti rovno poradit . na lekarov mozes rovno zabudnut ..specialne na koznu. atopicky ekzem nie je ochorenie koze . jedna sa a autoimunitnu reakciu .

musis dietatu prisne zmenit stravu - zaklad je - ziadne mlieko a mliecne vyrobky a ziaden lepok.

ak ma nieco akutne - pouzi E vitamin na kozu ..napriklad o jamieson https://www.magister.sk/produkt/detail/produkty...

- mozes pridat bambucke maslo ak je to moc suche.

v zasade , kym nezmenis stravu nic ti nepomoze.

dlucy
25. mar 2018

@denduss my mame skveleho kozneho mlieko dieta moze ak mas zaujem napisem Ti do spravy co vynechat. Nas syn ma tiez ked nepapa co nema je uplne cisty a mlieko normalne konzumuje 😉

bibistec
25. mar 2018

Nasa kozna nas rovno na gastro poslala to je crevny problem a potravinove alergie. Okamzite komplet vswtko mliecne vysadit ale ze aj stopove mnozstva teoreticky mozno aj soju a vajce ak ste akutni a mozno lepok ale to mlieko je prvorade

ilbruk
19. apr 2018

@dlucy mozem poprosit aj ja do spravy co je dobre vuynechat?