Ekzém u 7 mesačného bábätka
Ahojte viete niečo poradiť na ekzém? Mám 7mes.babo a asi máme ekzém, neviem či to je, ťažko povedať ma také červené škvrny na rucke, trošku vzadu na chrbatiku aj trošku v predu ☹️😔 nič nám veľmi nepomáha. Viete niečo poradiť? Ďakujem Prikladám fotku
@lucka12399 aha ale boli sme u doktora a nič moc, keď nám dali antybiotyki tak bolo ok ale to mohol len týždeň lebo to obsahovalo steoridy takže to užíval len týždeň . Ale po 2-3 dňoch sme to mali naspäť ☹️
@vera0411 mala som nieco podobne, furt sa mi to rozsirovalo, mne predpisala viacero kremov a asi iba jeden mi sadol a pomohol a to mi namiesali v lekarni ..
odkedy to má? ked ste začali s príkrmami? exem súvisí predovšetkým so stravou..odtial treba začat..
@vera0411 začni čítat https://www.modrykonik.sk/zdravie/kvasinkova-infekcia-u-deti/ aj prílúchajúce vlákna v článkoch..
zdravim,toto vyzera ako atopicky ekzem,skuste normalnu modru indulonu 2 az 3 x denne potriet cele telicko dietatka
@vera0411 Dobry vecer, z vlastnej skusenosti odporucam produkty na baze aloe vera od firmy forever. Mame s nimi niekolko dobrych skusenosti, vratane vyriesenia atopickeho ekzemu. Treba mat ale na pamati, ze kazdy kozny defekt je prejavom vnutornej disharmonie. Cize kremy su fajn na lokalne osetrenie, avsak pri takomto probleme je potrebne aj precistit organizmus zvnutra. 🙂

@vera0411 najlepsie ked pojdete ku koznej, ja som mala tale flaky a snazila som sa to “vyliecit” sama a akurat sa mi to rozsirovalo. Ledva som sa toho zbavila, ale az mastou od koznej.