Esprico - skúsenosti
Zvažujem, že malému, má 3,5 roka kúpim tento výživový doplnok. Nemá nejak problém s prílišnou hyperaktivitou, hyperaktívny je len vonku mimo škôlky a domácnosti, občas aj doma ale nie je to nič strašné. Ide skôr o podporu činnosti mozgu a sústredenia sa, lebo často mám pocit, že nepočúva, tým pádom nepochopí, čo od neho chcem alebo mu vysvetľujem. V niektorých veciach je až príliš šikovný, napr. pozná písmenká, čísla, vie ich napísať, pekne kreslí, má výbornú pamäť ale v takých jednoduchších veciach je akoby pomalší a ani to rozprávanie nie je bohviečo. Rozpráva síce pekne, čisto ale často nelogicky. Keď mu čítam nepočúva alebo po mne opakuje slová, neviem mu napr. vysvetliť, že sa ideme hrať novú hru atď. Je toho viac. Nechcem ho ešte ťahať po všelijakých vyšetreniach, myslím, že je zdravý, len mu niektoré veci idú pomalšie ako iným deťom. Pomôže Esprico aj takom prípade, trošku napomôcť rozvíjaniu myslenia? Ďakujem za každý názor 🙂
@evulik161185 .... nie ....príspevok bol v r.2017...
@hivanik 😂😂😂😂 pardón...som nepozrela na dátum
to su vitamíny ,su tam omega kyseliny na lepšie vstrebávanie vapnika,pupalkový olej , aj niečo s rybami má to spoločné,je to jediný prípravok na prírodnej bázeva bez lepku, no zrejme pri histamíne može robit problém,kedže my nemožme ryby,sme alergici
@ivetka79 Dobry den .Prosim vas a aku mal syn reakciu?Moj to berie asi mesiac a teraz viac ako tyzden bojujeme s tym ze sa mu urobili take opuchnute flaky ako stipance ale az 4cm.Ma aj ekzem tak je to katastrofa rozskriabal si to neskutocne.

@hivanik dobrý večer....máte ešte to esprico na predaj?