Farba žaluďa u bábätka
mamičky napíšte,akej farby ju má vaše bábätko? Lebo jeden môj drobec má ružovú a druhý do modra,vraj sa to mení aj podľa teploty,no ale som sa prestrašila.. Ďakujem
@poleva - ehm - tmavo ruzovy? Neviem... este mu ide len do polky stiahnut predkozka... ma nejake problemy? Myslis, ze sa mu nedokrvuje?
baby bolo to po kúpaní
@poleva - v tomto sa fakt nevyznam, ale tiez by mi to prislo zvlastne. Hadam niekto bude vediet viac, po kupani - ak ho ma stale modreho - znamena to pre mna, ze sa mu nedokrvuje, mozno upchata cievka (?)
ved hej pôjdeme,,,len čo som sem tam našla na nete,tak som našla,že farba je rozna od ružovej až po fialovú,že to súvisí s teplotou
@poleva mne ma taku divnu, ako surove maso 😀 a tiez mi to bolo divne, dokt. povedala, ze je to ok
@jurkovamiluska juj kus som sa ukľudnila
toto som našla na nete,ináč je tam toho veľmi málo...citujem ...někdy i malé děti mají žalud a jeho koronu víc do fialova.
takže máme to úplne v poriadku,nad farbou sa lekár ani nepozastavoval 😀
@poleva som rada,ze som tuto temu objavila...mna tiez ta namodralost desi...nas ma teraz problemy s cikanim,stale beha na wc.moc ma ok...tak som sa zlakla,ci to s tym neako nesuvisi.a vas to ma stale take,ci uz sa to casom zmenilo?
@marissenka nie ,je to OK...také to má byť ževraj 🙂
Aj moj syn ma zalud taky fialivy, takze nemusim bezat urlogovi?
Niektorí chlapci to majú do modra, je to úplne normálne, môže to byť aj takzvaná mongolská škvrna, je to neškodné, vymizne to tak do 3-5 rokov. 😉 . A sestrin chlapček to tak má, vyzerá to ako modrina 😀.

mamičky prispejte