icon

Farba žaluďa u bábätka

poleva
18. apr 2012

mamičky napíšte,akej farby ju má vaše bábätko? Lebo jeden môj drobec má ružovú a druhý do modra,vraj sa to mení aj podľa teploty,no ale som sa prestrašila.. Ďakujem

poleva
autor
18. apr 2012

mamičky prispejte

anjelicek26
18. apr 2012

@poleva - ehm - tmavo ruzovy? Neviem... este mu ide len do polky stiahnut predkozka... ma nejake problemy? Myslis, ze sa mu nedokrvuje?

latvia
18. apr 2012

@poleva tmavocervenu... mierne namodralo by mohol byt kebyze mu je zima, skus ci je teply, alebo ci zruzovie v teplej vode

poleva
autor
18. apr 2012

baby bolo to po kúpaní

anjelicek26
18. apr 2012

@poleva - v tomto sa fakt nevyznam, ale tiez by mi to prislo zvlastne. Hadam niekto bude vediet viac, po kupani - ak ho ma stale modreho - znamena to pre mna, ze sa mu nedokrvuje, mozno upchata cievka (?)

latvia
18. apr 2012

@poleva po kupani mu mohla byt zima,skus este raz teplu vodu, ak sa farba nezmeni, chod radsej k dr nech sa na to pozrie

poleva
autor
18. apr 2012

ved hej pôjdeme,,,len čo som sem tam našla na nete,tak som našla,že farba je rozna od ružovej až po fialovú,že to súvisí s teplotou

jurkovamiluska
18. apr 2012

@poleva mne ma taku divnu, ako surove maso 😀 a tiez mi to bolo divne, dokt. povedala, ze je to ok

poleva
autor
18. apr 2012

@jurkovamiluska juj kus som sa ukľudnila

poleva
autor
18. apr 2012

toto som našla na nete,ináč je tam toho veľmi málo...citujem ...někdy i malé děti mají žalud a jeho koronu víc do fialova.

poleva
autor
7. máj 2012

takže máme to úplne v poriadku,nad farbou sa lekár ani nepozastavoval 😀

marissenka
1. feb 2014

@poleva som rada,ze som tuto temu objavila...mna tiez ta namodralost desi...nas ma teraz problemy s cikanim,stale beha na wc.moc ma ok...tak som sa zlakla,ci to s tym neako nesuvisi.a vas to ma stale take,ci uz sa to casom zmenilo?

poleva
autor
2. feb 2014

@marissenka nie ,je to OK...také to má byť ževraj 🙂

ketttrin
10. nov 2014

Aj moj syn ma zalud taky fialivy, takze nemusim bezat urlogovi?

bodka70
10. nov 2014

Niektorí chlapci to majú do modra, je to úplne normálne, môže to byť aj takzvaná mongolská škvrna, je to neškodné, vymizne to tak do 3-5 rokov. 😉 . A sestrin chlapček to tak má, vyzerá to ako modrina 😀.