Fenobarbital pre 5 mesačného syna
Prosím o skúsenosť,mám 5 mesačného syna, ktorý stále grcka, máme ár mlieko a teraz momentálne je chorý máme sople a taký prieduškovy kašeľ, užívame ATB,a dr.nam predpísal phenaemaletten,vraj máme dávať pol tablety ráno,že sa môže upraviť grckanie, nemáte niekto skúsenosť s týmto liekom,komenty tipu nedávaj veď to alebo hento sa neunuvajte iba ak má niekto skúsenosť ďakujem..
@e1i nie pediater
Za mna by som to určite skonzultovala s gastro dr. Kedze indikacia tohto lieku je na liecbu epilepsie
Akoze barbituraty s potencialom vzniku zavislosti a kopec vedlajsimi ucinkami davat 5 mesacnemu dietatu? Boli ste uz na gastro vysetreni? Mozno na to je nejaky medicinsky dovod a ja sa v tom fakt nevyznam, urcite by som vsak poziadala v tomto pripade nazor aspon jedneho dalsieho lekara.
syn bral od 4 tyzdnov do asi 3 mesiacov. ale na novorodenecku zltacku. davkovanie mu urcil pediater pocas hospitalizacie. je to uz takmer 17 rokov, nasledky nebadat ziadne.

Skúsenosť nemam, ale podla adc.sk to nie je indikovane na grckanie. Dal Vam to aky dr. Gastro?