icon

Fimóza a slezový krém z Justu

sunflower000
10. sep 2015

Baby ma niektora z vas skusenosti so slezovym kremom z JUSTu? Citala som, ze by mal pomoct pri fimoze u chlapcov? Ako casto ste ho natierali? A ak sa dostavili nejake vysledky tak po akom dlhom case?Vdaka

fanta3
10. sep 2015

skusenosti nemame, ale aj mna toto zaujima.....snad niekto prispeje kto ma uz odskusane 🙂

unique26
10. sep 2015

pomáha, už mnohým maminám pomohol, babule, ak máte záujem, poďte do našej skupinky, tam sú skúsenosti maminiek s týmto krémikom ste srdečne vítané
https://www.modrykonik.sk/group/7197/

unique26
10. sep 2015

napísala som Vám ip babuľky

katikabb
25. nov 2018

@sunflower000 aj ja by sim rada info ako pouzivat kremik.

wawrita
25. mar 2019

Ano aj ja odporucam slezovy krém z Justu , dokonca môžem objednať ak by mal niekto zaujem

bazoskaa
12. apr 2019

v prípade záujmu slezový krém na predkožku ale aj s dalším využitím zoženiete aj u mňa....IP

silvias78
18. jan 2021

@unique26, dobrý večer prajem. Mohla by som vás poprosiť bližšie info ako sa kremík používa?

stulrajterova
11. mar 2021

@sunflower000 kto potrebuje viem poslat

mimiatko27
5. apr 2021

@stulrajterova Dobrý deň, mala by som o krém záujem. Aké máte prosím balenie? Ďakujem

3petka
5. apr 2021

@sunflower000 máš veľa pozitívnych reakcii na daný krém ale môjmu synovi napr nepomohol vôbec.

stulrajterova
5. apr 2021

@mimiatko27 aj male aj velke...piste spravu..30 aj 60 ml...dostupne ihned

katka1981
10. apr 2022

Kocky poslite mi vasu cenu do spravy na slezovy krem prosim dakujem

wawrita
10. apr 2022

@katka1981 všetky ženy ktoré predávajú slezovy krém musia mat rovnaku cenu pretože ak predávajú lacnejšie porušujú pravidla Just a budú vyradené z poradcov .
Cenník nájdete na internete Just je tam aj online katalóg

katka1981
18. apr 2022

@wawrita, ja viem je to ako doterra. Nik ta nevyhodi, ked kamaratke das svoju cenu, mozes mi verit. Ani rodine nedavam katalogovu cenu, doterru robim iba pre seba a ked niekto znamy chce, predam mu za svoju cenu, nerobim to pre zarobok, lebo by som ajtak prd zarobila, ceny su sialene prehnane.

wawrita
19. apr 2022

@katka1981 ty rob ako chceš ale je to porušenie etického kódexu
Viem o veľa ženách ktoré v konverzácii boli odchytene že dávajú “lepšiu” cenu a už boli cez net udané. Treba sa správať zodpovedne a neporušovať pravidla ktoré sú nastavené a podpísané .
Ja vždy radšej pribalim maly darček a dám poštovné zadarmo tým nič neporušujem .

katka1981
3. máj 2022

@wawrita, ja doterru nepredavam nikomu uz vyse roka. Kamaratke som zobrala 2 olejceky, to bol cely moj predaj, on aje byvala dotterracka. Nemam to ako biznis, nemam na to cas, ani naladu. Kupujem ich pre seba, pre moju rodinu. A uprimne, ci to niekto predava pod cenu, alebo dvojnasobnu marzu si da, mne to je fakt jedno, ja mam daleko vacsie problemy, nie to este aby som niekoho udavala z mojho pohladu pre kraviny.

katka1981
3. máj 2022

@wawrita, ano, bol mi ponuknuty slezovy krem, kedze obsahuje parabeny som s nim vahala. Chvalabohu od nedele je maly v poriadku, tak uz to neriesim.