Dobrý deň, rada by som poznala Váš názor a skúsenosti so slezovým krémom od Just a kde by som ho mohla zakúpiť.
Syn má 4 roky a nejde mu úplne stiahnuť predkožka a detská lekárka nás posiela na urológiu. Samozrejme so synom pôjdeme, ale rada by som skúsila aj iné možnosti, ktoré by nám pomohli vyhnúť sa operácii.
Vopred ďakujem 😊
@bmiroslava pokojne mi piste, ak tak rada poradim
@bmiroslava máte aj nejaké problémy? Synovi tiež nešla úplne,bola prilepená. Boli sme aj na stiahnutie, neodporúčam. Sám si ju stiahol asi v deviatich rokoch sám. Uz pred tým bol poučený,že to má pravidelné skúšať sám a poriadne umývať. Nie cez bolesť. Má jedenásť a má to stále v poriadku. Z času na čas sme museli použiť krém,keď sa mu to zapálilo.
@stulrajterova ďakujem za ochotu...
@angela85
Začínam zvažovať chirurgický zákrok, nakoľko sme boli u urológa, ale asi sme to zanedbali.
Prvý urológ (postarší doktor) mu vtedy stiahol tak, že ho to bolelo a mal problém ešte sa aj vymočiť, lebo ho to pálilo. Potom odmietal úplne všetky pokusy.
Druhá lekárka nám pomohla, predpísala krém a fungovalo to dobre, pekne sa dalo stiahnuť. Krém sme na odporúčanie lekárky prestali používať ale predkožka sa nám akosi stiahla a znova je problém sťahovať, nakoľko je to pre neho bolestivé. 😥