Fľak na nohe 8-mesačného dieťaťa
Prikladám aj foto kde má ten fľak na nôžke naša malá 8mesacna

@evivb Máte to potvrdené od kožnéj? Ako dlho to má malý a ako to liečite?
@dajana24 ano ano, lekarka nam hovorila. Pri prvej navsteve nas poslala na usg brucha a ocne, do 5. roku sa berie aj krv kazdy rok na tryptazu. Casom, cca v puberte, uz nebude ani reagovat.
Mojmu vysiel v 2. roku. Treba iba sledovat, kedy raguje, na co reaguje. U nas na teplo/zimu a trenie. U niekoho to moze byt aj jedlo.
@dajana24 ano ano, lekarka nam hovorila. Pri prvej navsteve nas poslala na usg brucha a ocne, do 5. roku sa berie aj krv kazdy rok na tryptazu. Casom, cca v puberte, uz nebude ani reagovat.
Mojmu vysiel v 2. roku. Treba iba sledovat, kedy raguje, na co reaguje. U nas na teplo/zimu a trenie. U niekoho to moze byt aj jedlo.
@evivb ďakujem pekne za odpovede 😊 Mame ísť k pediatricke tak uvidíme čo mi na to povie
@dajana24 daj urcite 🌷
@evivb no ahojky boli sme predvčerom u alergologicky ale vyliečila som to nakoniec tým že som jej to tiež natierala tým mliečkom ako mala vtedy ten ekzém na tvári a začala sa jej to zlepšovať až jej to vymizlo. Vyhodila som do koša tie rozpustné nápoje od sunaru a alergologicke povedala, že to mohlo byť aj z toho ukázala som jej fotky aké to mala predtým a teraz a včera sme robili test na alergén u detskej kde mi dala žiadanku alergologicke.

@dajana24 podla mna mastocytom