Fľaky na jazyku u 21-mesačného dieťaťa – čo to môže byť?
Dobry den prosim viete poradit co to je ? K dr. Ideme ale ak mate info budem vdacny

afty...veľmi bolestive, zajtra smer dr
na pere afta na jazyku neviem..moj synator mal uz 2x aj plesen na jazyku...na afty bezne pouzivam gencianku..bacha farbi...na plesen sa pouziva zarabana vodicka ale tento x sa mu to vyhojilo septolette sprejom...pokial ma aj teploty zbehni radsej ku dr afta moze byt len vedl priznak...aj ak to mate prvy ...dobuducna pokial bude bezteplotovy priebeh poriesis aj sama..zatial mu nic stiplave koreniste nedavaj a ak s a da kasovite nech nepisti pri hryzeni..ale asi moc papat nechce...
Aby ste sa vyhli aftom, alebo ich aj rýchlejšie uzdravili, odporúčam užívať B-complex pre deti.
@komardano dietatko ma aftoznu gingivostimatitidu, ludovo sa tomu hovori slintavka. Virusove ochorenie, casto krat pri znizenej imunite. Trva 10-14 dni. Liecka: vitaminoterapia: b vitamin, c vitamin. Ked su velke bolesti nieco od bolesti, ak su aj teploty vela pit. Oddych a vydrzat to
@angelovka este by som odporucila gelik na bolestive prerezavanie zubkov, obsahuje lokalne anestetika a trosku to dietatku znizi citlivost. Ak dieta papa tak nic horuco, nic kysle, nic zdrazdive nedavat, u nas dcera odmietka aj jest, hlavne vydrzat a podporit imunitu vitaminmi.
Moc dakujem za kazdu radu.
U nás takto vyzerala herpangina

@komardano