Fľaky na tele dcérky, môže to byť alergia ?
Baby, malo vaše dieťa niečo také? Povedala doktorka ze asi niečo z jedla, alebo nejaký zápal. Lenže jej nic nie je,a plus to ma od štvrtka a dávame puder a dithiaden aj fenistil a nic... Ani neje nic také tie dni uz a pije čistú vodu. Tak z jedla pochybujem akosi 🤔
@jankapepe ake lieky, lieky len tie co teraz dali ako som písala. A den pred tým co to vypiklu tak pila to co stále detský granulkovy čajík, chlebik mala s pastekou...
@katarinabelakova za celý deň zjedla len chlieb z pastekou a čaj?
Aký granulovy čaj? Zloženie. Sladila si ho? Pridala citrón?
Akú pasteku? Zloženie?
Už aj keby nič iné nejedla veci čo si uviedla vooobec nie sú diétne a obsahujú veľa alergénov.
@katarinabelakova má to od štvrtka. Čo okrem tej pasteky je od štvrtka?
@jankapepe bola v skolke čiže tam jedla a doma uz ten chlebik, v skolke im opakujú tie isté jedla a nikdy nič nemala. Žiaden citrón jej nedávam. Od štvrtka pije čistú vodu iba a keďže je doma ma domácu stravu, rano chlebik masielko sunka 90%mäsa, a obed polievočku, a ryžu.
@katarinabelakova skúsim to s tebou ešte raz...
Ty úplne zbytočne píšeš že jedla nejakú polievočku nejakú dobrú šunku a niečo v škole!
Každe to jedlo sa z niečoho skladá!
Vadí jej jedna zložka....možno viac..... ktoré jej to teraz napr. nemuseli spôsobovať nič!
Netvrd že nič také z čoho by sa vyhadzala nejedla.
Radšej skumaj čo jej vadí.
Tak že bude jesť školskú stravu, pasteky,chlebíky, granulove čaje na to nikdy neprídeš!
Ak máš možnosť, odhlásiť ju na týždeň z obedov a nasad diétu.
- chlieb aký? Zloženie
- polievka aká?
- paštéka zloženie?
- granulovy čaj zloženie?
Atď atď
Možno jej vadí len obyčajný vaječný bielok,...sója.... mlieko....zeler..... petržlen.....jablko.....
@jankapepe tak uz mame výsledky. Je to ta 5 choroba. Žiadna alergia...

@katarinabelakova neje nič také.......a čo teda je? Napíš jedálniček plus všetky vitamíny lieky čaje.......