Fľaky na tele dieťaťa
Chcela by som sa spytat s coho mozeme mat na chrbte a na brusku flaky ako ked sa lieci popalenina.. na dotyk ho to neboli ale sa mu to rozsiruje.. ideme s tym k doktorke, len ci nemate skusenosti s tym niekto
Synovec mal na nohe flak ktorý sa mu rozširoval a zistili mu boleriozu,ale to nemusí byt tvôj prípad môže mat alergiu.
@billam @jankagun tiez mam alergiu na chlad, ale takto sa to neprejavuje, pokozku mam precitlivelu ale ziadne podliatiny podobne modrinam, skor je pokozka velmi sucha, niekedy az draplava, hlavne na rukach ktore su najcia vystavene chladu (ked nemam rukavice), tam mi vie pokozka aj dost scervanat a popraskat a este ma dost svrbia nohy
@billam Sofinka má na chrbatiku len flaky,ale na nozickach a rukach ich má dost drsné,a na brusku mala podobne ako tie na tychto fotkach,ale ako pouzivame tú biodermu,tak jej to mizne,a vonku ked ideme,tak ju natierame ochrannym kremom proti chladu...ja to mam tiez na rukach,ale len flaky cervene a svrbi ma to,aj ked mam rukavice(to som nikdy nemala,a teraz ked som tehotna tak mam asi vsetko) :D
ahojte.. tak nam prisli vysledky testov.. brali nam krvicku.. vraj mame vsetko v poriadku.. chvalabohu, len nam to stale nemizne a doktorka povedala, ze sa s takym este nestretla.. takze pockame par dnia pojdeme zase..
@jankagun vidite možno to aj my mame od zimy
@ericka06077 to Vám povedali? Sofinke to celkom dobre prechádza už,na tvaricke,nozickach,a na brusku to uz takmer nema,este ostava chrbatik,ale je to uz ok 🙂
@ericka06077 Ahoj, prosim Ta ako Vam to vtedy dopadlo? Malemu sa dnes objavilo nieco podobne na kozi, tak rozmyslam co by to mohlo byt. Dakujem pekne.
Je vydiet hnedé škvrny A červené fliacky. Má to druhý deň. ..

aj nasa malá má nieco podobne,a zistili jej minuly tyzden ze je len alergicka na chlad 😖 ..ma viac precitlivelu pokozku,takze davame fenistil a natierame Biodermou