icon

Fľaky u dcérky

ednett
16. júl 2023

Ahojte, neviete prosím poradiť 🙏 dcérke sa urobili fľaky na telíčku , čo by to mohlo byť ? 😟

Fľaky u dcérky
Strana
z2
andreatytler
17. júl 2023

@ednett Ja som citala o tom ze streptokok sa prejavuje aj koznymi problemami. Opytaj sa aj na to.

ednett
autor
17. júl 2023

@patka06 a k akému lekárovi som mala ísť? Išli sme na pohotovost,lebo som nevedela vydržať ,teraz k našej

patka06
17. júl 2023

@ednett Sama ste napísali, že na pohotovosti moc nepomohli.
Išla by som k pediatrovi alebo na kožné

palicka
17. júl 2023

@patka06 neviem, ci to nie je na pohotovost. Nevieme ako sa to spravalo. Nevyzera to ako bezny vysev. A pokial to pribudalo, ja by som teda pohotovost navstivila. Vobwc to nemala byt ani vycitka, ani ironia nic. Konstatovanie. Ja by som asi viac spanikarila.

noemi155
17. júl 2023

Borelióza to určite nie je
Ale čo to môže byt netuším,snáď ju poriadne vyšetrenie
Zober aj moc, poprípade stolicu a uvidis

patka06
17. júl 2023

@palicka čo s tým na pohotovosti, tam neurobia žiadne extra vyšetrenia. Nanajvýš predpíšu antihistaminiká a pošlú k pediatrovi.

ednett
autor
17. júl 2023

@patka06 k pediatrovi som nemohla ísť cez víkend ,na kozne tiež nie ,preto pohotovosť...

ednett
autor
17. júl 2023

Dnes odobratá krv, výter z nosa,hrdla -zajtra budú výsledky ...dúfam,že nič vážne ,ale nie sme múdrejší . Kožná vraví,že to bude zrejme vírusové ??? Ak by to bolo od hmyzu,že to by fľak bol len na uštipnutom mieste,že ani z jedla . Tak uvidíme , nemáme ani lieky zatiaľ

patka06
17. júl 2023

@ednett jasné, že nie cez víkend, najbližší pracovný deň som myslela, veď sa nejednalo o akútny stav
Držím palce, nech všetko dobre dopadne.

mnamko
7. okt 2023

@ednett mozem sa spýtať co to nakoniec bolo? Ďakujem

Strana
z2