icon

Fliačik na čele

lolonka
11. mar 2016

ahojte baby.........dcérka má na čele materské znamienko..je tmavo-hnedé a rastú jej z toho aj vlásky. Keď jej po ňom prejdem prstom je ho cítiť...čiže vyčnieva.....Chcela som sa spýtať, či ste niektorá niečo podobné riešili s kožnou...a aký zvolili postup..kedy dávajú takéto znamienka vyberať ...ak máte niektorá s niečím takýmto skúsenosti napíšte mi prosím ..ďakujem.....

elenajezova
11. mar 2016

To je tazko takto nadialku cez pocitac. Jedine detskana kozna doktorka poradi. Asi tazko niekto iny.

misel0806
11. mar 2016

@lolonka tazko ti tu radit ked clovek do toho nevidi. Nato su tu predsa kozny doktory skus zajst tam😊😊

maslenka47
11. mar 2016

@lolonka skusenosti nemam, ale ak to je len kozmeticka vada, tak to urcite nebudu riesit skorej, ako po 2 rokoch veku dietata. Pretoze na operacne odstranenie u nespolupracujuceho pacienta bude urcite potrebna celkova anesteza.

0silvia0
11. mar 2016

@lolonka moja sestra mala tmavohnedé znamienko na líci, ale riešili jej to až niekedy okolo puberty, keď už mala z toho komplexy a trvala na odstránení. Riešilo sa to na plastickej chirurgii, ale to bolo pred 15-timi rokmi. Dokonca včera som stretla jedneho chalana v pubertálnom veku so znamienkom na líci - presne takým istým ako mala moja sestra a mal ho tam, asi nemá potrebu to riešiť. Baby sú na takéto kozmetické vady asi citlivejšie.
Neviem koľko má tvoja dcéra rokov, ale môže byť rada, že ho má na čele a nie na líci, prípadná jazva nebude taká viditeľná ako na tom líci... Myslím, že jej to budú chcieť riešiť čo najneskôr, pretože aj jazva zvykne rásť...