Fototerapia u bábätka
Ahojte koho babatko bolo pod lampou koľko hodín dní prosím vás ? Len informačné by som chcela vedieť 🥲 ďakujem
@petronellla87 pre kristove rany som zle prečítala ze 12 az 14 hodín 😅😅😅 ďakujem už mi je dlho aj keď chápem ze to treba
@kristina2904 chapem ta... Mne ked povedala primarka novorodeneckeho ze ju tam beru som sa rozrevala 🤣
moj bol niekolko dni po sebe a vzdy to bolo niekolko hodin, niekedy 8, niekedy az 12. dali mi ho vzdy na kojenie, len to moc neslo, lebo bol strasne spavy z tej zltacky. drzim palce, nech to trva co najkratsie.
btw tiez som revala, je to normalne, hormony...
@kristina2904 bol asi 2 alebo 3 dni na pár hodín. Doniesli mi ho nakojiť a išiel naspäť.
Ja som sa fajne vyspala medzitým, ale už aj nudila miestami 😂 a samozrejme, hormóny, raz rada za oddych a raz rozrevaná, že nemám dieťa pri sebe.
Môj bol na JISke takže neviem presne koľko času strávil vyslovene pod lampou ale davali ho rano po vizite a až na druhý deň ráno po vizite mu lampu vzali a nechali len ostatné veci
Moja bola cca 16 hodín,každé dve hodiny bola krmena
moja bola 5 dni po 8 az 12 hodin .... vlastne mi ju nosili iba na kojenie a ranne vizity :/
Standardne 12h, ked je velmi vysoka hodnota (okolo 350 a viac) tak dlhsie.
Sestra má takmer 3 tyzdnoveho novorodenca, a konečne sú už doma. Najprv bol 9 dní pod lampou, potom ho prepustili domov s tým, že ešte minimálne ďalší týždeň budu chodiť na 2 hodiny do nemocnice na fototerapiu. Po pár návštevách ich opäť hospitalizovali, keďže malý okrem dosť zlých hodnôt aj nepriberal. Zajtra bude mať 3 týždne a doma sú len pár dní.
Moji boli všetci taktiež, ale len 2-3 dni. Najstarší 5 dní, na 8.den nás púšťali domov.

@kristina2904 nasa bola tusim 12 alebo 14 hodin, potom uz nebolo treba😊