Gastrotuss sirup a zápcha
Ahojte,
Maly ma terqz 1mesiac uz niekolko tyzdnov nás trapi reflux nicnl nie je potvrdene . Doktorka sa vyjadrila ze to je normalne. A ze to same postupne vymizne dalsi problem ktory moze a nemusi suvisiet je to ze nepriberá. Skusili sme gastrotuss prve dva razy vygrckal aj ten potom sme prisli na ro ze musime pomaly a oddýchnuť. Od vcera davame znova lebo.maly nepribral. Ale odpozorpvala som ze maly sa vix puci a boli ho brusko. Užívame. Sabsimplex a biogaji s deckom. Prosim ktore mate skusenosti ako som mohla dat usirup a poriesit grckanie ale zaroven aby nemal koliky a problem.s.kaknim. ďakujem
@domka222 ano vyvysenu polohu mame aj p krmeni vzdy hore a pod.
@smolinka322 ešte mi bolo povedané, že najlepšie potom uložiť na pravý bok. A ak dojčíš, dá sa vraj v lekárni kúpiť niečo na zahustenie mlieka. Musíš odsať mlieko, to zahustiť. Môžeš takto podať celú dávku zahustenú alebo nadojčiť, tak do pol a zvyšok zahustiť. Alebo ak nedojčíš, tak skúsiť mlieka na tento problém
@domka222 dojcim a mame sirup gastrotuss pomaha ale maleho pravdepodobne zapeka z neho a ma potom bolesti bruska a hento na to zahustenie mlieka skusim ...
@smolinka322 namiesto gastrotussu skus tablety gastrocynesine,rozdrv v plastovej lyzicke,daj trosku vody/mlieka do toho a daj pred jedlom.,z gastrotussu obcas lubi zapekat
@smolinka322 na zahustenie mlieka som davala nutrilon NUTRITON . Len to trosku musi postat kym sa zahusti mlieko. Stale grcal a to priserne, ale ked som to nedala, vygrcal pomaly viac ako vypil. Takze to pomahalo

Ja som sa pýtala Dr na gastrotuss. Ten mi povedal, že ho môžem skúsiť, nakoľko má dcéra ľahší stupeň refluxu. Ale, že z neho ju môže zapekať. Zrejme jedným pomôžeš a druhé zase problém 🤷♀️ ja som ho dala myslím 3x a prestala som. Vždy som ju po kŕmení radšej dlhšie podržala na rukách a samozrejme na spanie vyvýšená poloha