Gynkomed - Čierna voda, MUDr. Kotek

bejkovnicka
28. aug 2015

Dobrý deň dievčatá chcem sa informovať o tom,či niektoré navštevujete túto novú gynekologicku ambulanciu na Čiernej vode GYNKOMED kde ordinuje pán doktor Kotek. Bola som tam len raz a poviem pravdu oproti môjmu gynekológovi v HSC MEDICENTRE v Petržalke je to nebo a zem. Naozaj super prístup pána doktora, krásna ambulancia, príjemná sestrička, absolútne nové sono atď. Potrebujem vaše rady a skúsenosti s touto ambulanciou,s pánom doktorom a vôbec so všetkým v tehotenstve. Len pár týždňov dozadu som si v HSC zaplatila celoročnú starostlivosť, nakoľko mi to odporučila kamarátka, no pre mňa je to tam strašné a som ochotná zaplatiť opäť na Čiernej vode len nech viem že sa o mňa a bábo postarajú. Ďakujem.

sadika
28. aug 2015

Ja som u tohto doktora bola este ked ordinoval v Milly ambulancii v Ruzinove. Prvy krat - po MA na kontrole so slovami ze co tam vlastne chcem...asi mal zly den a druhy krat na 3D sone vtedy bol neskutocne mily ale to uz mal svoju ambulanciu u millyho robil len 3d sona.

shihtzu
22. feb 2016

@bejkovnicka
Ahoj,chcela by som sa ta spytat,ci si nakoniec presla k doktorovi Kotekovi,a ked ano tak ci si spokojna.Mne robil v lete MA,a bol mily,a vsetko vysvetlil,teraz to vyzera ze som znova tehotna ☺ tak rozmyslam ze k nemu prejdem.Dakujem ☺

bejkovnicka
autor
25. feb 2016

Áno chodím už len k pánovi doktorovi Kotekovi, nemám k nemu žiadnu výhradu, som spokojná.

nikuskaniki
28. apr 2017

Aj ja k nemu chodím a je skvelý 😊

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre