Helicobacter u 10 ročného dieťaťa
Zdravym vas zienky.prosim vas mate niekto bskusenosti s helicobacterom?moj 10rocny syncek mal problemy vs kakanim.prehanalo ho a doktorka majskor nnavrhla dietu.potom konecne odber stolice ale neukazal sa bacil,pretoze nespravili vysetrenie na bacila.a ked som tam sla 3.krat konecne vzali krvicku a odber stolice na bacila.a bohuzial ukazal sa helikobakter 😢 .som ztoho nestastna,pojdeme ku gastro doktorke znova a ze sa to lieci nejakymi silnymi liekami 3kombinaciou.a ked som si otom precitala viac,mam ztoho strach 😢 .vobec nedviem kde a ako to dostal.dam vysetrit aj duheho synka preistotu.prosim mate niekto otom skusenost?citala som aj oinych liecivach prirodnych.zatial probiotika davame.probio sme naposledy mali hylak a teraz sme zmenili.dakujem za kazdu jednu radu a skusenost.dakujem.napiste mi prosim
@tatiana1980 dakujem jasne probio mam samozrejme exheliko...tak idem na to...🙂
Ahojte.moj syncek antibiotika nskoniec ani nemal.uziva kazde rano helicid uz od januara a probiofix.syncek ma este plus kreon.niekedy pride taky tazsi den,ale je to urcite lepsie ako na zaciatku.je to tazke s tym helicobalterom.drzim palce a ja dufam ze aj unas sa to este viac zlepsi.

@mlpj kup si kvalitne priobiotika aj som to brala a davala som ti probiotika probiofix a nic mi nebolo