icon

Helicobacter u 10 ročného dieťaťa

kristina0307
21. jan 2018

Zdravym vas zienky.prosim vas mate niekto bskusenosti s helicobacterom?moj 10rocny syncek mal problemy vs kakanim.prehanalo ho a doktorka majskor nnavrhla dietu.potom konecne odber stolice ale neukazal sa bacil,pretoze nespravili vysetrenie na bacila.a ked som tam sla 3.krat konecne vzali krvicku a odber stolice na bacila.a bohuzial ukazal sa helikobakter 😢 .som ztoho nestastna,pojdeme ku gastro doktorke znova a ze sa to lieci nejakymi silnymi liekami 3kombinaciou.a ked som si otom precitala viac,mam ztoho strach 😢 .vobec nedviem kde a ako to dostal.dam vysetrit aj duheho synka preistotu.prosim mate niekto otom skusenost?citala som aj oinych liecivach prirodnych.zatial probiotika davame.probio sme naposledy mali hylak a teraz sme zmenili.dakujem za kazdu jednu radu a skusenost.dakujem.napiste mi prosim

Strana
z2
tatiana1980
2. jún 2018

@mlpj kup si kvalitne priobiotika aj som to brala a davala som ti probiotika probiofix a nic mi nebolo

mlpj
2. jún 2018

@bibistec dakujem aspon jedno pozitivum ze ste bola bez neziaducich, ono je to aj tak individualne,dame sa vysetrit, viem ze sa to prenasa este by som sa chcela iba spytat ci ste mala neaku specialnu dietu a ci sa moze pri tych atb chodit na slnko..dakujem vam, pekny den prajem

mlpj
2. jún 2018

@tatiana1980 dakujem jasne probio mam samozrejme exheliko...tak idem na to...🙂

bibistec
2. jún 2018

@mlpj na slnko myslim sa nema xhodit a dietu podla toho ako som sa citila kedze mi bolo zle uz aj tak tak lahke jedla

kristina0307
autor
2. jún 2018

Ahojte.moj syncek antibiotika nskoniec ani nemal.uziva kazde rano helicid uz od januara a probiofix.syncek ma este plus kreon.niekedy pride taky tazsi den,ale je to urcite lepsie ako na zaciatku.je to tazke s tym helicobalterom.drzim palce a ja dufam ze aj unas sa to este viac zlepsi.

Strana
z2