icon

Herpes u 16 mesačného dieťaťa

lucia006
8. mar 2014

Ahojte maminy,mate niektora skusenosti sherpesom,alebo oparom u malickych deti?moj syncek 16mes.dostal nieco na spodnu peru najprv to bola cervena bodka behom dna sa zvecsila teraz je to cca polcentimetrove az do biela ako vyzrate ,aj pera trosku spuchnuta,dr nam povedala ze take daco ako opar ,a dala nam na to herpik vodicku no napisane je ,ze musim prikladat na 10minut,malemu to nedokazem prilozit ani na 10sekund a strasne place ,lebo to ho stipe,lepsie by bolo niecim mu to namastit ale cim ?nechce papat moc a place dost a onociach ani nevravim! 😒

luba28
8. mar 2014

@lucia006 mooojko male,... cajovnikovy olej pomaha a nestipe a nejake probiotika mu kup-napr.NUTROLIN B,...

lucia006
autor
8. mar 2014

@luba28 kde zohnam taky olej?vlekarni?mam aj klincekovu silicu na aftu ,no neviem ci stipe ,alebo nie,probiotika uz dobral musim niejake dokupit mali sme doteraz len biogaiu,a dakujem

luba28
8. mar 2014

@lucia006 ano v lekarni ho maju,.....

lucia006
autor
8. mar 2014

@luba28 oki zajtra kupime dakujem ,a niejaky babsky recept ?existuje na to.?

luba28
8. mar 2014

@lucia006 zubna pasta,ale to by ho stipalo ak nemas detsku,...este propolis,ale to by tiez stipalo

pianina
8. mar 2014

@lucia006 orohep/ale teraz sa to vola inak/je to vlhke hojenie herpesu,kde sa ti nevytvori chrasta.Super vec,skrati dobu liecby na polovicu

januliku
8. mar 2014

@lucia006 Zinkova mast (z lekarne).

83lenka83
8. mar 2014

Ahoj, moj malý mal herpesovu anginu ked mal 16 mesiacov, afty mal všade a na perach herpes, davala som mu pit harmancekovy caj a aj som mu to potierala harmancekovym odvarom a za 2 dni sa mu to pekne stiahlo.

luba28
8. mar 2014

@lucia006
@83lenka83 ano aj harmancek je dobry,susi a lieci zaroven,... 🙂

anaku
8. mar 2014

Sudocrem nemas? Ten je super na taketo veci, ovela rychlejsie mi zmizne...

somjankad
8. mar 2014

odvar z harmanceka-15 min luhovany,ale aj z repika je super -pri dospelych-aj potretie cesnakom-rozkrojenym napolovicu