Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    Ahojte, mamicky dvojvajecnych dvojciat maju vase deticky rovnaku krvnu skupinu alebo sa moze stat, ze ju maju rozdielnu? Dakujem

    Ahojte, zabudla som kupit tablety do umyvacky, da sa riad umyt v umyvacke aj bez tablety? Viem tam naliat jar? Ak ano tak kam? Dakujem.

    Ahojte, nemate nahodou zlavovy kod na bonami z casopisu marianne? Dakujem

    ahojte, pripravujem synovi (6rokov) zahradnu narodeninovú party a chcela by som si pripravit pre deti nejaké hry, ktore sa daju robit vonku, nemate nieco co sa pacilo vasim detom? diky.

    Ahojte, sun sa pichol do ucha plastovou tyčkou, bola to sekunda co si to strcil do ucha, teraz ho ucho boli ale krv mu nejde, neviem ako hlboko bola, stalo sa to niekomu? Co sledovat? Treba s nim ist k lekarovi? Pocut pocuje.dakujem

    Baby poraďte, treba ísť trhať mliečne alebo sa ten zub vyrovná? Ďakujem.

    Komu je lepšie 😴😀

    Ahojte, ktory teplomer sa vam osvedcil? Mam rychlobezku ale tazko sa striasa teplota a mam aj ten dotykovy za plno penazi no na kazdej casti cela mera inu teplotu, chcem fakt nieco spolahlive, dakujem

    Ahojte, otec dostal od kolegu psika, neviete nahodou co to je za rasa? Popripade aky mix by to mohol byt? Dakujem. Psik ma 2 mesiace.

    Ahojte, poradte mi prosim kam do Polska na vylet 2-3dni s 5 rocnym chlapcom, nelyzujeme., hladame nejaku zabavu, dakujem.

    Aj mäso vie, že som number one 😝

    Ahojte, nie je tu náhodou orl lekár? Riešim preočkovanie malého v 6 rokoch, syn berie dlhodobo mometasone, v príbalovom letáku ocko je písané, že pokial sa užíva kotikoidova liečba tak sa ocko neodporúča. Chcem vedieť aký dlho treba čakať po ukončení liečby. Poprosím o vyjadrenie len kompetentných. Ďakujem.

    Ahojte, potrebujem radu, ako viem vyhľadať produkt cez Google podľa fotky? Ako to tam zadať? Hľadám tieto šaty, za každú radu ďakujem.

    Opäť výrok môjho syna: pýtam sa ho -Samko si tu s nami spokojný, nič ti nechýba? Mamka niesom spokojný s tebou, pýtam sa ho čo by som mala zmeniť a on na to máš veľké cicky 😀 Samko ma 4 roky 😀

    Ahojte baby, mám takú technickú otázku. Dá sa prepojiť Playstation 2 s monitorom ( monitor je už starší typ)od PC? Ak áno ako zo urobiť? Potrebujem nejaký prevodnik ale netuším kde by som to kúpila ? Ďakujem za každé info.

    Ahojte, maly na take maličké vyrážky od lakťa smerom k ramenu, už to ma dlhšie aké teraz toho ma viac, neviete čo by to mohlo byt? Nieje to zapálene ale skôr suché. Ďakujem.