Hipp AR a tichý reflux: Ktoré umelé mlieko pomôže?
Maminy,idem sa postazovat s nasim trapenim.syn 7tyzdnov,trapi sa s tichym refluxom.preglga,hika,nevie spat,stale sa budi,boli ho z toho brusko.pije Hipp bio combiotik.skusali sme zahustovat nutritonom no boli ho brusko,kala bolestivo kasovitu stolicu vo velkom mnozstve.po Hipp AR velke bolesti,kaka aj 10x za den ohromne mnozstva kasovitej stolice.
Viete poradit UM,z ktoreho by sa upravil reflux ale zaroven aj stolica by bola ok?
Dakujem
@rurutiax nam ho tiez napisala a teda katastrofa.reval od bolesti
Naozaj? Jooj tak to ma mrzí.. nemá alergiu na kravskú bielkovinu náhodou? Treba pozisťovať od doktorky. Možno by som skúsila UM z kozieho mlieka napr. Kendamil kozie. Pribiotiká dávaš?
My sme mali Beba AR a spokojnosť. Dokonca sme nedoplacali za mliecko nic do 1.roka
@rurutiax nevyzera ze by mal,starsia dcera ma od narodenia a ta mala silne hnacky aj s krvou.jemu ked som skusila dat UM bez kr.bielkoviny tak kakal 2 suche zelene smradlave bobky a jest nechcel.
@rurutiax jasne davam Infant dophilus probiotika
Z vlastnej skusenosti. Dcéra ma 12 tyzdnou a tiez tichi reflux. Je z neho aj zahlienena sem tam aj zastrety hlas, dost z roho kycha aj pokasle. Vyskušali sme všetko gastrotus gastrocinezine nič po nutritone ju bolelo brusko. UM nedavam kedze je kojena. Najviac to ma vecer a v noci do cca 2:00. Ale uz posledne 2 tyzdne uz zacinaju byt aj lepsie dni sem tam. Snad ich bude uz len viac az to uplne zmizne. Za mna len anireflux opatrenia a vela nosit a vydrzat. Drzim palce a hlavne nervy prajem.
Pridaj probiotika
@taktotedanie davam Infant dophilus,ale to mi na reflux nepomoze
@katica312 u nas presne rovnako,chrci,kycha,zastrety hlas,stale preglga,v noci nie a nie zaspat 😏
Aj u nas tak od cca 4 tyzdňa. Vždy večer si hovorim že zase bude nový deň a bude lepšie. Postielku mam podlozenu knizkami plus klin v kociku klin na rovnom je len ked ju prebalujem alebo obliekam. A to už posledny tyzden sa podari ze zaspi okolo 22:00 ale su dni kedy je to o polnoci extrem bol aj o pol tretej rano...
Inak rano jej streknem sterimar nech jej trocha pdsajem toe hlieny po celej noci davam bio gaya a keď je vecer najhoršie namacam jej dudel do gastrotusu nech jej aspon stiahne kyselinu lebo inak jej nezaberal...
A stale dufam ze to coskoro prejde lebo som z toho niekedy na prasky.
Pevné nervy. A nech z toho rychlo vyrastie 🍀
@katica312 no ja mam polohovatelnu postielku,a temer v nej sedi az sa dole smyka 🙈 a to este po kazdom vypiti mlieka kaka,cize tym tlacenim a mrvenim si este viac to brusko rozdrazdi a aj obycajny prd ho zobudi 🙈
@katica312 a tiez ho aj po nutritone boli brusko a brutal objemne stolice z toho mal
Gastrotuss ale z toho su bolesti brucha u niektorych deti
Zmen mlieko
@taktotedanie neviem ake dat,uz beztak ma problemy s bruskom,nechcem striedat mlieka.mal Hipp AR a to bola katastrofa,neustale kakal,prdel pucil sa.neviem ktore AR je lepsie 🤷♀️
Za mna je ar hnusne tazke mlieko
Aj my sme mali reflux a bolo mi zle len som to ar mlieko robila, vykaslala som sa na to mali sme obyc mlieko a vela sme nosili
Este si chvalia bebu comfort, ries s pediatrom
@katica312 vcera som nasadila gastrotuss a veru o hodne lepsie,v noci spal 5h vkuse,aj lepsie zaspal.tak snad uz bude lepsie
U nás gastrotus nemal uspech len je v ňom namacam dudel nech stiahne kyselinu. Ale super že je lepšie.

Moja tiež bola hrozne refluxová. Doktorka nám predpísala Nutrilon comfort&colics. Doplácame za krabicu niečo len cez 2€. To mliečko je také hustejšie, po ňom mi aj menej grcká. Je ľahko stráviteľné, je dobré na koliky a zároveň pôsobí proti zápche. Moja kaká pekne každý deň.