icon

Hipp Probiotic verzus Sunar Premium

majurka13
9. nov 2017

Ahojte, moj maly ma dva mesiace, posledne tri tyzdne ho dokrmujem, bo som nemala dost mliecka (robila som si laktacny test, aj po krmeni byval hladny, vypil 50 ml prevarenej vody). Nasadila som Hippko probiotic, tvorilo asi tretinu jeho stravy, zvysok bolo MM. Prestal kakat, hoci dovtedy sa vyprazdnoval kazdy den, aj viackrat. Cvicili sme, madirovali, prikladali teply vankusik na brusko, pila som fenikel, harmancek aj odvar zo susenych sliviek. Nakoniec som fenikel a odvar zo sliviek dala i jemu, hoci viem, ze to nerobi dobrotu, neuspesne. Na deviaty den mu pomohla doktorka rektalnou rurkou. Po dvoch tyzdnoch som presla na sunar, situacia sa opakuje.aly nekaka. Uzivam babycalm kvapky. Co by ste mi piradili, pripadne ake mate skusenosti s tymito mlieckami? Na dalsie UM uz prechadzat nechcem

sapetka
9. nov 2017

Sunar by som nedavala radsej by som ostala pri hippku a dokupila probiotika

majurka13
autor
9. nov 2017

Preco nie sunar?

mata128
9. nov 2017

Tiez mame hipp bio combiotik,v utorok budeme mat tri mesiace. Toto mliecko mu sadlo perfektne,za mna najlepsia volba. Starsi dvaja boli na nutrilone a obaja mali s kakanim problemy...

sapetka
10. nov 2017

My sme ho davali druhe v poradi pri hladani toho spravneho a vhodneho no nekakal kazdy den a zapieklo ho tak sme skusili hipp a super, a potom som citala clanok kde sunar skoncil na chvoste ked sa testovali mlieka takze som bola rada ze ho maly nepije. No ale to je na tebe, toto je len moja skusenost a rozhodnutie

drobcek26l
10. nov 2017

Tak napríklad ja som pri synovi po skúšaní Nutrilonu a Hipp zostala nakoniec pri Sunare ten mu ako jediný sadol. Trvalo to týžden a po týždni sa pekne vykakal s odvtedy už jazdy den pekne sám.
Teraz sa mi narodila dcérka a od začiatku je na Sunare Premium. Pekne cely den spinka a kaka pekne pravidelne kazde ráno. Akurát dávam este kazdy den 5 kvapiek BioGaia. Ja už by som Sunar nemenila