icon

Hlien v stolici u ročného dieťaťa

4. mar 2025

Stretli ste sa niekedy s hlienom v stolici 1 ročného dieťaťa bez iných ťažkosti? Ma to už asi 4-5 deň a teraz už skoro len hlien a kúsky stolice žltej farby hlavne. Dali sme stolicu na vyšetrenie zatiaľ sú negatívne. Len či sa niekto nestretol s niečím podobným. Bojím sa čo by to mohlo byť.

anavixy
4. mar 2025

Nema nadchu, nejdu zuby, alebo nejake ine dovody zahlienenia aj v dychacich cestach?

autor
4. mar 2025

@anavixy nevidím že by bola chorá ale boli sme teraz chorí my dvaja s mužom a išli nám hlieny ja ju kojím. Ale ona nevyzerá že by mala sople vôbec. Zuby nevidím že by jej išli ani nespáva horšie ako predtým keď jej išiel zub ale je pravda že veľmi dopredu som nevedela že jej idú zuby nemala opuchnute ďasná len raz.

matusformanek
4. mar 2025

stretli sme sa s tym. Bolo to ok. riešili sme to, lebo ja mam crohnovu chorobu čo je zapal čriev. Budte kludna. pokial papa je to ok...pri kontrole by som to lekarke spomenul

rebcav
4. mar 2025

my sme to mali tiež, vraj je to úplne ok, prešlo to samé

anavixy
4. mar 2025

Hlien je normalba primes stolice. V takom mnozstve, ako popisujes to nie je uplbe bezne, pokial nejde o poprehltany hlien z dychacich ciest, ale kazdopadne plati, ze pokial je dieta v pohode, brusko ho neboli, prospieva a vysledky ma negativne, tak je to ok.