Hlienový výtok s krvou u skoro 4-ročného dievčatka
Dobry den chcem sa spytat ci ma niekto skusenost stymto problemom .. malu sme utierali po cikani mala trosku velmi malinko krv na toaletnom.. zadrziavala moc bolelo ju to a ked sme ju kupali tak z nej vysli take kusky hlienove aj s troskou krvi.. prosim mate stym niekto skusenost samozrejme zajtra snou hned pojdeme k doktorke len by som rada vedela ak mate niekto nejaku skusenost stym...dakujeme velmi pekne za kazdu pomoc a radu..
Najskôr zápal močáku, prvá pomoc piť čo najviac vody. Potrebuje vyplaviť zápal.
@michaela161 nechce nam velmi povedat , ani nechce nam povedat ze jej treba cikat .. uz sa nam dvakrat tak pocikala .... ale osobne si myslim ze ju to bude stipat..
Napíšte my spravu
Chyt jej najlepšie do skúmavky ranný moč keď pôjdete k dr. Ak nemáš doma skumavku tak aj do pohárika od horčice napr. Zrejme zápal močových ciest.
Toto nie je na žiadne babské rady ani akože lieky kadejakých firiem. Toto je na lekára, ak by bolo menej hodín i pohotovosť. Najskor pôjde obžaloval močových ciest, dokáže sa kadejako komplikovať a veľmi veľmi bolí. Čiže smer lekár
Zápal mechúra to býva veľmi nepríjemné rezanie pri močení preto zadržiavala davaj jej veľa pit
Ja som pravidelne chodila so zapalom mocaka na pohotovost a to som nemala ani krv….zbalte tu malu a okamzite chodte na pohotovost, do rana moze mat zapal obliciek 🤦♀️

Bolesti nemá stipanie pálenie ?