icon

Hlieny a kašeľ u 4,5 mesačného bábätka

lucia006
16. mar 2013

Ahojte.chcem sa opytat ako este mozem zbavit synceka hlienov okrem odsavania ? Je strasne zahlieneny berie aj antibiotika vkuse mi place ked zaspi prebudia ho opat hlieny.vykaslat ich nevie poriadne.a cez nostek poriadne nevytiahnem ich ☹ dakujem

xlucia
16. mar 2013

@lucia006 kup mu riadne probiotika, infandophilus. kup mu nasivin pre novorodencov a kup sinupret, to mu hlieny zriedi.

lucia006
autor
16. mar 2013

Infadophilus mam aj nasivin pre najmensich poom mi dala antibiotika ospexin a sirup ambrobene na kasel,vsetky lieky berie od utorka no od vcera sa mu tak pustili hlieny ze mi stale place nic ho nezaujima a strane chrapci 😠

ita111
16. mar 2013

probiotika zo špecialného obchodu tie sú riadne,inak urobte test na internete,ktoré sa kde rozpustia,či vobec dojdu tam kde sa majú dostať-kvalita na prvom mieste!!!Aj ja som tak kupovala a hádzala eura do koša,nič sa nimi neriešilo,drahé a na dve veci -nanič a na ho... 🙂

dandelions
16. mar 2013

@lucia006 nam pomohol sinupret, rozriedi to sopliky a idu lahsie odsat, do nosika physiomer v spreji, dat vyssie matrac, my sme teda nemali natibiotika my sme to mali so zuzbkov strasne sopliska, ktore zatekali a ten kaslisko,joj nerada spominam toto nam preslo a za 2 tyzdne vysli 2 spodne zubocky

lucia006
autor
16. mar 2013

Mozno ze aj malemu pojdu zubkynkto vie ale je to azke teraz snim uff nic mu nieje dobre a ja neviem ako pomoct.predtym som mu sopliky odsavala bez problemov teraz pritom vrieska strasne 😠

mia18112
16. mar 2013

@lucia006 Ahoj, ak sa mu to nezlepsi do zajtra /lieky mate od utorka.../ chod ho ukazat na pohotovost. Nas maly tak kasliaval, ked bol riadne zahlienený, ze az vracal - hlavne podloz postielku - kludne knihami, nech spinka takmer na sikmo. Namiesto Nasivinu by som volila detsky Olynth do nosa . A odsavaj do nekonecna - aj ked place - najlepsie vysavac. odsavackou - nech mu to neprejde do uska. Nas ORL lekar kazal odsavat podla potreby - kludne aj 10 krat za den ak je treba - hlieny musia von !!!!!

katieg85
16. mar 2013

@lucia006 no ked hovoris ze ma teraz viac hlienou tak mne sa skor zda ze sa uz zacali rozpustat zato idu kazdu chvilu.davaj ho vysie spat a zaves si tam nejaky mokry uterak abo do odparovaca ekaliptovy olejcek abo ekaliptovu mast na hrud.

kattrin5
16. mar 2013

Aspon tri krat denne ho napar slanou vodou a jemne buchaj dlanou po bokoch a po chrbatiku tak sa mu hlieny rozpustia lahsie

lucia006
autor
16. mar 2013

Dakujem za rady .tak dufam ,ze tie lieky pomahaju ale ked mu zacali ist tak strasne hlieny snad je to len dobre znameniem,matrac som podlozila aj ho bucham jemne po chrbatiku ten eukaliptovy olejcek som neskusala dnes zajtra ho asi nikde uz nekupim az pondelok ...a moze sa naparovat take male babatko nad slanou vodou? 😒