Hnačka a vyrážky. Čo to môže byť?

sandra_sul
8. aug 2013

Dcerka mi treti den hnackuje,dnes sa jej urobili vyrazky okolo pusinky.Prvy den akoby pisala zo zadocku,vcera od obeda vobec nekakala a tak som si myslela,ze je uz ok.Ale dnes mi opat do obeda kakala uplne riedke.Ku dr ideme az zajtra,ale neda mi to,chcem byt mozno kludnejsia?

hyta
8. aug 2013

V tejto horúčave by som nečakala do zajtra. Je veľmi teplo a malé deti sa rýchlejšie dehydratujú ako dospelí jedinci.Skúsila by som Smectu, je na prírodnom základe, pôsobí proti hnačke i zvracaniu, ak nezaberie, šla by som na pohotovosť.Hlavne malej veľa tekutín, ak sa to v nej neudrží, skúšať po káv.lyž. čo 10 minút.

sissy27
8. aug 2013

no tiež by som nečakala 4 dni ak mi malé dieťa hnačkuje 😖 hlavne dopĺňať tekutiny, kúp Kulíšek v lekárni, to jej doplní vitamíny a minerály, na pitie slabý odvar čierneho čaju, vlažný, po troškách... čučoriedky a trošku tmavej čokolády...smectu neviem či ti vypije, ale skús... tie vyrážky okolo pusy neviem, môže byť aj známka dehydratácie...

anjelik2509
8. aug 2013

aj naša malá mala včera hnačky, bolesť bruška a horúčku, ale hneď včera to aj prešlo..večer už nemala teplotu a dnes už kakala normálne...Mala diétu, suché rožky papala, pila len minerálku, dala som jej aj banán, čoko s vyšším obsahom kakaa..A kúpili sme aj Oscilococcinum, to je homeopatikum aj na vírusové hnačky, pochybujem že smectu, alebo čierny čaj malé dieťa vypije...dospelý s tým má čo robiť...A tie vyrážky, nespapala niečo neumyté?

minnie55
8. aug 2013

nečakaj...

kitty88
8. aug 2013

hnacky mozu byt aj z tych horucav, v kazdom pripade hlavne vela tekutin, co urcite vies 😉 a tiez nic nepokazis, ked jej budes davat nejake probiotika (bio gaia, actibax, enterina - toto je vraj super pri hnackach)

palomka
8. aug 2013

urcite Smectu, dietu a veeeela vody. Mozno nieco zjedla ked ma okolo pusy vyrazky, reakcia na nejake jedlo.

tinki
8. aug 2013

veľmi dobrý je enterol na hnačky..tri dni hnačky, sú bežné pri viróze..Ak by už nepiškala, treba ísť, aby jej dali niečo..Ak pravidelne aj močí..tak len diéta..a ten enterol..
http://www.docsimon.sk/tovar/enterol-sacky-10x-...

m_ij_ka
8. aug 2013

zober ju na pohotovosť, my doma používame na hnačku hylak forte, nechutí moc dobre , ale za to je účinný, hlavne nech pije veľa vody, aby nebola dehydrovaná