icon

Hnačka a zapareniny

ifka22
23. okt 2014

Malý má už 3 deň hnačku a zadoček sa mu hrozne zaparil.Place že ho to bolí.
Poradite niečo čo rýchlo zaberá? Ďakujem za každú radu.

gabinecka_
23. okt 2014

@ifka22 umyť vodou a detským mydlom, dôkladne vysušiť a natrieť sudocremom. To nám zaberalo najlepšie keď malú preháňalo keď jej išli zuby.

trgypadl
23. okt 2014

@ifka22 nivea sos krem na zapareniny

kajusa83
23. okt 2014

imazol krem pasta velmi ucinna

kajusa83
23. okt 2014

este ma napdalo da sa kupit iba v lekarni

ifka22
autor
23. okt 2014

@gabinecka_ Sudocrem používam bežne, už nezabera asi.po kazdom kakani ho umývam vlhkou bavlnenou plienkou.

ifka22
autor
23. okt 2014

@kajusa83 teraz som skusila, tak uvidim. Len každú chvíľu je pokakany, tak to snáď bude zaberať!

dagmaraspi
Autor odpoveď zmazal
bosoriak
23. okt 2014

@ifka22 treba zadocek umyt prudom vody a osusit poriadne, skor jemne prikladat suchy uterak, nesuchat. Mokra plienka ho este viac "odrie". A sudocrem aj nadalej, pripadne bepanten.

ifka22
autor
23. okt 2014

@dagmaraspi to nepoznám, pokiaľ nezanerie imazol tak vyskúšame .😉

dagmaraspi
Autor odpoveď zmazal
ifka22
autor
23. okt 2014

@bosoriak aha no to je pravda. Budem musieť aj keď každý krát ked prebalujem má naložené chudatko. Už mi ho je veľmi ľúto.

kajusa83
23. okt 2014

@ifka22 chuda male snad mu potom vazne pomoze. mne to poradila detska dr ked som s malou riesila tiez podobny problem a este v ten den jej pomohlo tak snad aj malemu sa ulavi. daj potom vediet vysledok 🙂

dadka2001
23. okt 2014

skús bepanthen je sice drahsi, ale zabera. pouzivala som pri vsetkych detoch. Maly mal riedku stolicu asi mesiac, kakal aj dvadsatkrat za den a nemali sme problem.

jana5555
24. okt 2014

hlavne treba zadocek po kakani umyvat pod tecucou vodou a nechat to vysusit,potom to ostatne,pamatam si to ,aj ked to bolo uz davnejsie,ale bolo to daco hrozne, ja som mala nakupene sudocremy bepanteny,vsetko mozne na zapareniny,aj menalind, nic nezabralo zo dna na den, treba len vydrzat a do buducna po kazdej stolici umyt zadocek tecucou vodou, to zabralo nam a este nepouzivat ziadne vlhcene obrusky,lebo tie urobia niekedy este viac skody ako osohu.

ajka30
24. okt 2014

@ifka22 ked sa to môjmu malému stalo, robila som repikovy odvar a posadila ho do toho, okrem toho, pri kazdom prebaleni som mu na zadocek prikladala gazovy stvorec namoceny v repikovom odvare, a potom hrubu vrstvu babypanthen-u. Cca do 24 hodin to bolo vzdy lepsie.

ajka30
24. okt 2014

@ifka22 ozaj a zaklad je vzdy ked sa pokaka umyt s mydlom pod prudom vody, vzdy, aj ako prevencia pred zapareninami. Nam stacilo, ked sa pokakal mimo domu kde som ho nemala moznost umyt, hned bola ritka bolava :(