Hnačka u 3-mesačného bábätka
Prosím o radu alebo ak niekto si tým prešiel.
Začalo to povinným očkovaním+ rotavirus utorok.
V štvrtok sa to rozbehlo s miernymi hnačkami nie však veľa
V piatok to bola každá plienka ako také frcnutie, v sobotu sa pridala teplota nechutenstvo kŕče pretrvajuca hnačka, malátnosť, spavosť. Na pohotovosti odporučili biogaiu čo ja tieto probiotiká neschvaľujem dala som probiofix imun povedali nám že môžme ísť domou synček neni dehydrovaný ponúkam stále rehydratačný roztok. V nedeľu sa stav zlepšil nemal teplotu ale hnackuje po tých trochach stále. Dnes v Pondelok sme zašli k doktorke a tá nám nič ine neodporučila iba niečo na bruško probiotiká a plus nurofen 1ml od bolesti keďže si myslím že ma dosť veľké bolesti bruska (ponúknem mliecko a po pár minútach začne tlačiť ako o život, a robí dobre teplý obklad na bruško) no dnes je to stym mliečnom lepšie lebo stále prikladám teplý obklad a na uvoľnenie toho kŕču dávam SAB simplex… doktorka zobrala ster s konečníka a crp 25 keďže si mysli že o reakciu na vakcínu nejde tak očo potom vírus by namal kde chytiť keďže som stále snim doma.
Mal niekto podobnú situáciu a ako dlho to trvalo a čo ešte zlepšiť aby bolo dobre maličkemu ?
Ďakujem za každú odpoved ❤️

Pokojne mohlo chytiť vírus u lekárky pri očkovaní
Aj Nurofen sirup môže spôsobovať hnačky
Dávaj probiotiká podľa odporúčania lekára