Hnačka u 5,5 mesačného bábätka

sandy23
1. aug 2014

Malý má od rána hnačku, včera papal na obed hokaido tekvicu a potom poobede ešte rozmixovanú hrušku, môže to mať od toho? Treba s ním ísť k lekárovi alebo ešte nie? prosim vas o rady, dakujem 🙂

galaxy
1. aug 2014

Ja by som nešla. Nedával by som mu pár dní nič iné len mliečko-najlepšie ak by si dojčila

bonaqa2013
1. aug 2014

Dávaj mu veľa piť, aby nebol dehydrovaný. V lekárni kúp smectu - lekárnička Ti vysvetli ako užívať. Je to malé dieťa, ak sa to bude zhoršovať zabehni na pohotovosť. Vysvetlia ako máš postupovať ďálej.

koniarova
1. aug 2014

@sandy23 Ak nevracia a nemá teplotu, nešla by som dnes. Ale je malinký. Ak má stolicu viac ako 6-7x denne alebo kyslo zapácha, to už by som šla.

veriiii
1. aug 2014

Ja by som urcite aspon zavolala dr a poradila sa..ale v prvom rade, zmeraj teplotu, ak je, tak samozrejme ist k dr, nech vam da nieco na to..
Z hrusky by ho podla mna jendorazovo prehnalo,ale nehnackoval by od rana.. za hnacku sa povazuje viac riedkych stolic v kratkom casovom useku..Predpokladam,ze zubky vam este nejdu?
Smecta a striedat s Hylakom je najlepsie..a rehydratacne prasky z lekarne..sleduj jeho celkove spravanie, ci nema bolesti bruska, ako vnima, kolko pije,cika, ci sa neobjavi teplota..ale urcite aspon zavolaj dr..

sandy23
autor
1. aug 2014

@galaxy
@bonaqa2013
@koniarova
@veriiii Baby, dakujem vam za rady, nastastie nema ani teplotu ani ziadne ine priznaky. Budem to sledovat a este raz dakujem

veriiii
1. aug 2014

@sandy23 len pozor, take male babo sa moze pri upornej hnacke dehydratovat uz do 24 hodin☹

sandy23
autor
1. aug 2014

@veriiii tak hádam bude uz vsetko ok a nastastie vela pije