icon

Hnačky a krv v stolici

adinkag
3. okt 2011

ahojte baby od minuleho tyzdna nas trapili sopliky kotre nam presli az na hrdielko dr nam nariadila nasivin a physiomer taky roztok solny na vysusanie sapolikov zabralo to mala prestala kaslat aj sopliky sa zlepsilo no vcera nas prepadli hnacky vcera boli len 3 take hlienovite ako keby tam tvaroh a dnes uz boli zatial 4 a rano tam bolo troska krvi velmi som sa prelakla :( nechapem cim to je sme na UM a nic ine nepapame :( horucky nemame inak je v pohode :( urobili nam vyter tak musime do paitku cakat mate s takym niecim baby skusenosti? dakujem za odpovede

Strana
z2
adinkag
autor
4. okt 2011

@boise zatial urobila 5 malych davok iba take prskance nie plne plienky 🙂 dala som jej sudocrem aj jej umyVAM ritku stale ked to urobi aby som ju nedrazdila tymi utierkami uz je dnes aj zivsia oproti vcerajsku dostala zachvat smiechu 🙂) zajtra ideme na kontrolu k dr dufam ze uz bude mat vysledky .... nechem cakat do piatku radsej s nou nejdem ani von pokial neviem z coho to ma

boise
4. okt 2011

@adinkag jasne, pre vlastny klud k lekarke treba ist 😉 neboj, urcite to uz rychlo prejde a potom napis ako ste dopadli...drzim palce nech sa uz len usmievate 😉 😵

adinkag
autor
4. okt 2011

@boise Dakujem dam vediet 😵 😵 😵 😵 😵 😵

adinkag
autor
5. okt 2011

dnes kontrola u dr povedala ze to bude ok ze sa to lepsi zajtra mam volat pre vysledky, baby kolko dni ste davali babetkam pit tie odvary??

adinkag
autor
6. okt 2011

@boise vytery boli negativnee 🙂

boise
6. okt 2011

@adinkag supeeer 😵 😵 😵 a urcite uz aj pekne kakate, vsak? 😉

adinkag
autor
6. okt 2011

@boise viesco prdkame a uz idu lepsie hovienka ale este stale troska vodnate ale aspon to tak hnusne nesmrdi jak predtym inak skusala som aj sudokrem aj bebapthen a ta zaparenina je stale tam 😒

boise
6. okt 2011

@adinkag tak kup ten pytiol, necitaj si pribalovy letak..len ho kup a natri, do druheho dna je po zaparenine 😉 mne to tiez doktorka dala vtedy ked bol taky maly..ze sa tam pise ze pre deti od 6 ci 10 rokov, ale v tenkej vrstve na ritku sa bezne pouziva 😉 a aj v porodnici mi to radili pri odchode, ze keby mal cervenu ritku, treba tymto a je po probleme...nam tiez sudocrem uz niekedy nezabere

adinkag
autor
6. okt 2011

@boise uz som ho kupila uvidime, myslis ze to moze byt zo zubkov??ma tam take bublinky a je velmi nepokojna

boise
6. okt 2011

@adinkag moze, ak idu zubky, viac slinta, sliny su agresivne, sposobuju aj hlienovitu stolicu, ktora je nasledne velmi neprijemna na detsku pokozku, pretoze to prekysluje cely traviaci trakt...a taketo kysle ked vyleze do plienky tak okamzite drazdi aj pokozku....

adinkag
autor
6. okt 2011

@boise teraz som kukala plienocku uz aj cika normalne vsetko a kakina je uz jak tak ok ale kakame po kazdej hamine trosku cajik mi ale vobec nepijde len mliecko s odvarom slinta neskutocne a ma tam take bublinky na dolnych dasnach je normalna ze sa vyhadzu nejake drobne vyrazky na krku a tvaricke??

boise
6. okt 2011

@adinkag ano ked tecu slinky tak sa aj po tvaricke vyhadzu take male drobne vyrazky, ked si pcha prsteky do ust tak si to potom po tvaricke roztaha 😉

adinkag
autor
6. okt 2011

@boise akoby si ju videla 😵 😵 presne to teraz robi hehe a pritom sa hraje 😲

adinkag
autor
6. okt 2011

@boise mozem este jednu otazku ked breru v porodnici krv z paticky do kedy vies vysledky alebo tak

boise
6. okt 2011

@adinkag to by mali mat za max 2-3dni

Strana
z2