Hnačky a krv v stolici
ahojte baby od minuleho tyzdna nas trapili sopliky kotre nam presli az na hrdielko dr nam nariadila nasivin a physiomer taky roztok solny na vysusanie sapolikov zabralo to mala prestala kaslat aj sopliky sa zlepsilo no vcera nas prepadli hnacky vcera boli len 3 take hlienovite ako keby tam tvaroh a dnes uz boli zatial 4 a rano tam bolo troska krvi velmi som sa prelakla :( nechapem cim to je sme na UM a nic ine nepapame :( horucky nemame inak je v pohode :( urobili nam vyter tak musime do paitku cakat mate s takym niecim baby skusenosti? dakujem za odpovede
dnes kontrola u dr povedala ze to bude ok ze sa to lepsi zajtra mam volat pre vysledky, baby kolko dni ste davali babetkam pit tie odvary??
@adinkag tak kup ten pytiol, necitaj si pribalovy letak..len ho kup a natri, do druheho dna je po zaparenine 😉 mne to tiez doktorka dala vtedy ked bol taky maly..ze sa tam pise ze pre deti od 6 ci 10 rokov, ale v tenkej vrstve na ritku sa bezne pouziva 😉 a aj v porodnici mi to radili pri odchode, ze keby mal cervenu ritku, treba tymto a je po probleme...nam tiez sudocrem uz niekedy nezabere
@boise teraz som kukala plienocku uz aj cika normalne vsetko a kakina je uz jak tak ok ale kakame po kazdej hamine trosku cajik mi ale vobec nepijde len mliecko s odvarom slinta neskutocne a ma tam take bublinky na dolnych dasnach je normalna ze sa vyhadzu nejake drobne vyrazky na krku a tvaricke??

@boise zatial urobila 5 malych davok iba take prskance nie plne plienky 🙂 dala som jej sudocrem aj jej umyVAM ritku stale ked to urobi aby som ju nedrazdila tymi utierkami uz je dnes aj zivsia oproti vcerajsku dostala zachvat smiechu 🙂) zajtra ideme na kontrolu k dr dufam ze uz bude mat vysledky .... nechem cakat do piatku radsej s nou nejdem ani von pokial neviem z coho to ma