Hnedé fľaky na telíčku
Prosím, máte skúsenosť s hnedými flakmy? Ja už som psychicky totálne na dne ☹ Drobcovi som našla jeden asi 3cm na členku a dnes další asi 7cm na brušku. Čo tu študujem, len dúfam, že to nie je neurofibromatóza. Hned rano utekáme k doktorovi. Ak máte niektorá skusenost, prosím podelte sa. Mal od narodenia jeden malý asi 3mm na čele a jeden asi 2mm ma pod kolienkom. A teraz tie dva velke ☹
@simib skor toto na to sedi https://www.genetickesyndromy.sk/syndromy/mccun..., ale snad to bude len nejaka hyperpigmentacia lebo sa jej tam nieco suchalo alebo neviem. 10 rokov nemala nic a zrazu? Pehy ma na tvai ppo muzovi a svokor je sama peha, ajked muz ma vlasy tmavohnede aj oci hnede. Je to take divne. No modlim sa aby to nic nebolo a vam aby bolo vsetko ok, dik za odpoved.
Dobrý deň chcem sa spýtať ci ma niekto skúsenosť s hnedými fľak i u 9mesacneho babetka? Ma ich na čele, chrbte a na brušku, nemá ich veľa len pár
Ahojte chcem sa opytat komu potvrdili NF, ci tie fliaciky su ohranicene alebo mozu byt aj "rozsypane" vyslovene ako vela bodociek ked sa clovek pozrie zblizka? Dakujem vopred

@katka1981 ahoj. Hlavne kľud. Nemusí to stále nič znamenať. Fľaky sú hocijaké a veľa druhov. Ani lekári len podľa flakov nevedia nič na 100%. To len genetika. Tá jediná je istá. Netreba sa dopredu báť, lebo to aj tak len zhorší situáciu. Choďte lekárom a uvidíte potom. Držím palce nech to nieje NF.