Hnedé škvrny na koži

michaela14688
16. jan 2019

Prosím mate niekto skúsenosti s hnedou škvrnou na koži dieťaťa? Syn, má rok, to ma od narodenia na nárte pravej nohy a boli sme na kožnom a vraj to nie je nič dobré, mame ísť na kliniku a vraj sa to dá riešiť v celkovej anesteze plastickou operaciou, ale vraj je to veľký a komplikovaný zákrok, mam naozaj strach.... Stretli ste sa s tým niekto?

miriam439
17. jan 2019

@michaela14688 A ako to definovali, že čo to je? Znamienko, s ktorým sa niečo deje alebo len nejaké pigmentové zafarbenie? Treba sa spýtať aj to, čo sa môže stať, ak sa to nebude operovať teraz, ale až keď bude synček starší...
Získaj od nich čo najviac informácií, aby si sa vedela správne rozhodnúť. Možno nebude až tak nutná operácia alebo bude stačiť realizovať ju neskôr.

pininka
17. jan 2019

Aj naši to majú, je to zmena pigmentu, ma to aj môj muž. Mám kamaráta plastického chirurga a konzultovala som s ním, keďže starší syn sa narodil s veľkou pigmentových škvrnou pod okom, ale on to nemá hnedé, ma to práveže úplne biele a ostatná pokožka je normálne sfarbená do slabohneda. Ked mi povedal ako sa to dá dať preč, tak to radšej nebudem riešiť. Je to komplikovaný zákrok a ešte ani výsledok nieje isty. Druhý syn má hnedý fľak na prste na ruke.

erickatt
17. jan 2019

@michaela14688 jaj hned rezať jej odrezať ... Si zo Senice ,. ( To je kúsok od mna 😀😀). Do Bratislavy na Kramáre skusit. Alebo inej kožnej. Co asi v Senici není dobrá, ani v TRNAVE. nepribudaju mu tie škvrny?? Sú bielej kávy?? Má to pekný tvar?? Ja s deckami mam škvŕn po celom tele. Nas by z kože museli zodrať.. foto nemas??

vlasica19
17. jan 2019

To ma ako velke materske znamienko alebo co?

vivien1010
Odpoveď bola odstránená
Zobraz