icon

Hnisanie uší po nastrelení náušníc: Ako postupovať?

28. okt 2023

Dobry vecer, dcerka ma 10.den prestrelne uska a zacali jej teraz trosku hnisat. Jedno usko ma pri dierke trosku cervene a druhe ma ok ale z obidvoch jej islo trosku hnisu. Kazdy den jej tam davam dezinfekciu (Asept) a hybem jej s nimi. Mam jej davat este nieco, alebo inu dezinfekciu? Uvidím ake to bude mat do pondelka a ked tak pojdem k doktorke. Dakujem za rady

domka222
28. okt 2023

Mojej som dezinfikovala liehom,natrela framykoinom a pretočila

petra7797
28. okt 2023

Ja som čistila liehom co mi dali v nemocnici, 2-3 dní mala také červené troska ale prešlo to, čistila som to asi 7 dní.

pandeia
28. okt 2023

Nam dali framykoin pre pripad ak by to hnisalo.

autor
28. okt 2023

Nam povedala doktorka iba tu dezinfekciu a ze treba hybat. Ale tak uvidim ake to bude mat do pondelka a potom budem dalej riesit.

muchotrafka298
28. okt 2023

Porad sa s lekarkou, ci sa nemoze jednat o alergiu na kovy.

autor
28. okt 2023

Nema kovove nausnice, ma nastrelene take ako keby plastove(umele).

mayka730
28. okt 2023

Ja som mojej v tomto prípade ich vybrala ..keď tam uz mala zapálene mala voľne . po nastrelení davaju z chir.ocele ..

mayka730
28. okt 2023

Najlepšie by bolo dať framykoin ,lenže ja som nemala a mala to veľmi nepekne a to som dezinfikovala ,pretláčala stále jej ..

aliaray1
28. okt 2023

Ak je tam uz hnis, treba podla mna framykoin mast (uz teda antibiotika). Akoze mozes osetrit podla mna aj liehom a s odstupom par hodin aj tea tree olejom kum zozenies framykoin.

anavixy
29. okt 2023

Framykoin urcite, dat na dierku a pohybat nausnicou.