icon

Horúčka bez symptómov: Mám ísť na vyšetrenie?

Včera o 12:39

Poradite

piatok stvrtok horucka
sobota do 37
nedela pondelok utorok streda nic
dnes zas 37,5

ziadne priznaky nic..ziaden kasel sopel upal nic..

Co to je, nemate skusenost? Jasne ze ked teplota neprejde, ideme na CRP..
divneee

anonym_509c22
Včera o 12:42

37,5 nie je horúčka a môže to byť hocijaký virus

autor
Včera o 12:44
@anonym_509c22

37,5 nie je horúčka a môže to byť hocijaký virus

@anonym_509c22 horucka rozumej nad 40st

dnes 37,5 nepisem slovo horucka

moncurienula
Včera o 12:45

jednoznacne s niecim telo bojuje, ci to prepukne alebo nie, sa ukaze najblizsie dni, ale zrejme je to nejaky virus...

autor
Včera o 12:46
@moncurienula

jednoznacne s niecim telo bojuje, ci to prepukne alebo nie, sa ukaze najblizsie dni, ale zrejme je to nejaky virus...

@moncurienula teda este som to nezazila, vacsinou suvisle horucka a teplpta a nie ze par dni nic....hm

domkakvet
Včera o 12:48

@anonym_autor byva to aj tak, ze je zvysena teplota, potom nic a potom zasa, bude to nejaky virus.

anonym_38c90d
Včera o 12:52

37 nie je horúčka ako píšeš, je to lwn zvýšená teplota. Môže to byť hoc čo

anonym_84b50c
Včera o 12:55
@anonym_38c90d

37 nie je horúčka ako píšeš, je to lwn zvýšená teplota. Môže to byť hoc čo

@anonym_38c90d zeny vy niektore neviete citat co pise? v piatok stvrtok horucka (neudava teplotu) sobota do 37 dnes 37.5. Nikde nepise, ze 37 je horucka 😂

@anonym_autor moze to byt nejaky zapal alebo este len zacinajuca choroba

anonym_e1ae87
Včera o 13:03

No, ako doktor Ti tu napisem holy fakt na zaklade Tebou popisaneho stavu. Moze to byt HOCICO. 🙂

motylik2559
Včera o 13:07

@anonym_autor Ahoj, ked si mala horucku cize dajme tomu 39, 40 st. potom ti to kleslo a znovu sa ti vratilo v ramci zvysenej teploty, preco nejdes k obvodnej a nepovies co sa ti deje? Ved my niesme lekari a to co by dajme tomu nejaka aj mala skusenost s takym niecim neznamena, ze to iste je u teba🤷‍♀️ Chod zajtra k obvodnej a ona ta vysetri. Uz po tej horucke si tam mohla byt.

autor
Včera o 13:14
@motylik2559

@anonym_autor Ahoj, ked si mala horucku cize dajme tomu 39, 40 st. potom ti to kleslo a znovu sa ti vratilo v ramci zvysenej teploty, preco nejdes k obvodnej a nepovies co sa ti deje? Ved my niesme lekari a to co by dajme tomu nejaka aj mala skusenost s takym niecim neznamena, ze to iste je u teba🤷‍♀️ Chod zajtra k obvodnej a ona ta vysetri. Uz po tej horucke si tam mohla byt.

@motylik2559 horucku mala dva dni len....no neviem, bezne hovoria ked trva viac ako tri dni?

kkovacovak
Včera o 13:18

@anonym_autor takže minulý týždeň teplota a odvtedy nič. 37,5 neberiem za relevantný príznak niečoho. Skrátka nejaký vírus. Netreba robit nič.

anonym_b2d5a2
Včera o 13:31

Konkrétne k tomu, čo píšeš len toľko, že asi je potrebné predsa len navštíviť lekára.Ja som od minulého štvrtka večera začala mať horúčky 39st.a kedze ma veľmi bolela hlava a celé telo, začala som užívať Paralen/každých 6 hodín/Napriek tomu az do nedele som ráno vstávala s 37,5-37,7 a ku večeru išla teplota na 38-38,7.Ziadne respiračné príznaky, len neskutočná únava a bolesť celého tela.Moj ošetrujúci lekár bol na dovolenke,ja som dúfala, že to celé vylezim.Teplota síce ustupovala,ale neskutočná únava ostala,a tak som v utorok zašla predsa len k lekárovi.Dychanie,hrdlo čisté,ale CRP ešte na hodnote 29.Rozlucili sme sa s tým, že v pondelok kontrola, dovtedy sa šetriť a ležať Vyjadril sa,ze asi najhoršie už mám za sebou

ljmmm
Včera o 14:19

syn ma to iste, resp styri dni 37,5, dnes 39. neviem co to je

euka210
Včera o 18:07

@anonym_autor ked zase bude horucka nad 38 tak k dr.

anonym_881bb6
Včera o 18:16

Môj syn mal takúto 'smiešnu' teplotu pár rokov dozadu presne takto začiatkom leta. Nič, len zvýšená teplota a únava. Keďže ešte chodil do škôlky, myslela som, že je prehriaty z tepla (boli horúčavy ako minulý týždeň). Po týždni sa začali pridávať prejavy ako zapálené spojivky, nádcha, neskôr silná bolesť hrdla a biele čapy na mandliach. Teplota stále okolo 37,2-37,5. Nakoniec z toho bola mononukleóza. Aktuálne mi niečo podobné opisovala kolegyňa v pondelok. Jej dcéra, tiež ešte škôlkarka, mala pred týždňom cez víkend teplotu vyše 39°. Nič viac, len horúčka. Minulý týždeň teplota do 37,5 a únava, nechutenstvo. Aj boli u dr. a nič. V pondelok jej brali krv, včera potvrdená mononukleóza.

autor
Včera o 19:09
@euka210

@anonym_autor ked zase bude horucka nad 38 tak k dr.

@euka210 no ideme zajtra zas vecer 37,5

autor
Včera o 19:09
@anonym_881bb6

Môj syn mal takúto 'smiešnu' teplotu pár rokov dozadu presne takto začiatkom leta. Nič, len zvýšená teplota a únava. Keďže ešte chodil do škôlky, myslela som, že je prehriaty z tepla (boli horúčavy ako minulý týždeň). Po týždni sa začali pridávať prejavy ako zapálené spojivky, nádcha, neskôr silná bolesť hrdla a biele čapy na mandliach. Teplota stále okolo 37,2-37,5. Nakoniec z toho bola mononukleóza. Aktuálne mi niečo podobné opisovala kolegyňa v pondelok. Jej dcéra, tiež ešte škôlkarka, mala pred týždňom cez víkend teplotu vyše 39°. Nič viac, len horúčka. Minulý týždeň teplota do 37,5 a únava, nechutenstvo. Aj boli u dr. a nič. V pondelok jej brali krv, včera potvrdená mononukleóza.

@anonym_881bb6 och , tak teraz som riadne prelakana...v stredu bola oslava v detskom kutiku ...