Horúčky u bábätka: Čo môže byť príčinou?
Ahojte boli sme včera v poradný všetko bolo Okey aj počas dňa a v nový mala horúčky 39.a38sla som snou na Kramáre čo sa deje keďže bola zdravá tam jej spraeili crp ale že to bude neg lebo je ešte skoro poslali nás domou že dnes pediatricke mala mala ráno teplotu zas dala som cipok šla pediatricke ta jej robila crp mala dobre a moc jej dala zle sáčok ale že vraj stačilo toľko aby tam namočila ten papierik a vislo noc aj to bolo dobré zajtra mám odovzdať moc do skúmavky a mám jej zrážať teploty že mala ma nádchu ale nedala jej nič len zatiaľ nasivin a fenistil alebo jej môžu ísť zuby ona má 5mesiacou nemáte niekto skúsenosti prosím vás s niečím takomto istim ďakujem
Keď dostane dieťa teploty a nič viac , chodí sa k doktorovi až na tretí deň...dovtedy crp neukáže nič...takže ste ju zbytočne stresovala..len treba zrážať teploty a sledovať celkový stav ...
@ikuska27 čože ani dnes nemalo zmysel robiť crp pediatrická powedala že dnes lepšie už by videli
Väčšinou nepíšem žiadne poznámky ku gramatike alebo štylizácii, ale teda toto je napísané hrozne. To si to po sebe nemôžeš prečítať? Chceš tu poradiť, ale každý tvoj text musí najprv rozlúštiť. Katastrofa, si z osady?
@ikuska27 čože ani dnes nemalo zmysel robiť crp pediatrická powedala že dnes lepšie už by videli
@simca2277 nie nemalo zmysel... má iba teploty, nič viac-zrážať a sledovať.....po troch dňoch má zmysel ...idem k doktorke, dám pozrieť...ak v poriadku idem domov, naďalej sledujem zrážam teploty....ak sa mi nezdá, idem opäť...ale nie ako na klavír chodiť hore dole po pohotovosti a stresovať dieťa 🤦a naučte sa písať..nedá sa to po vás čítať

Keď dostane dieťa teploty a nič viac , chodí sa k doktorovi až na tretí deň...dovtedy crp neukáže nič...takže ste ju zbytočne stresovala..len treba zrážať teploty a sledovať celkový stav ...