Hospitalizácia dieťaťa kvôli ekzému: Ako postupovať?
Baby prosím poraďte mi. Dcérka skoro dvoj ročná má veľmi rozšírený exém na pokožke. Detská lekárka nám predpísala kortikoidy, ktoré ani nezabrali a dala nám výmenné lístky na kožné a Alergologiu so skratkou CITO, čiže mali by nás ošetriť hneď. Situácia v našom meste s lekármi, ktorí berú malé deti je dosť zlá a termín na Alergologii môžeme mať najskôr o 3 mesiace. Kožnú, ktorá berie malé deti máme len jednu, chodila som tam pred tým so synom a nepáči sa mi jej prístup. Len skúša všetky možné lieky bez riadneho vyšetrenia, odberov alebo stretov z pokožky… no ale aby som sa dostala k veci - dcéru to veľmi svrbí , dávam jej na noc fenistil kvapky a kúpila som nejaké masti na exém - no mic nezaberá. Veľmi často sa v noci budí a plače , veľmi sa škrabe.. už naozaj neviem čo robiť. Rozmýšľam ísť s ňou ležať do nemocnice, aspoň by urobili všetky vyšetrenia. Aj keď neviem ako to urobiť. Či ísť na pohotovosť , alebo ísť za lekárkou a požiadať ju nech vypíše listok na hospitalizáciu.. leží sa vôbec s takými príčinami v nemocnici ? Ďakujem za všetky rady a skúsenosti

@tramtada31 dobre vďaka za radu 🙂