Hrčka za uchom 7 mesačnej dcérky

zmena303
3. jún 2013

Nasa mala ma 7 mesiacov a nasla som jej asi pred mesiacom hrcku za uchom, myslela som ze je to nejaka vyrazka ze to zmizne ale nezmizlo. Myslite ze mam ist s nou k lekarovi? Moj manzel ma po tele tukove hrcky myslite ze sa to zda zdedit po nom?

kvietik
3. jún 2013

Moja mala ma tiez za uchom nieco,mensie ako hrasok,a ked sa toho dotknem tak je to tvrdkave ako nejaka chrupavka,nebola som s tym nikde nerastie to.

denisamko34
6. jún 2013

Pekny vecer.Moj maly ma hrcku na krku uz asi rok.Prekonal mononukleozu a zevraj jeden z dosledkov choroby su hrcky teda zvacsene uzlinky.My sme boli u Dr. lebo sme sa zlakli.A kedze kazdu hrcku treba sledovat tak uz rok chodime na kontroly do Ba na Kramare.Aj ked to nic neni Dr.by to mala skontrolovat.Radsej skontrolovat ako potom lutovat.

janulcik
7. jún 2013

Ahojte,
pravdepodobne ide o uzlynky. Detickam sa urobia, ked su napr. po ockovani, alebo prechladnuti. Niekedy zotrvaju, niekedy zmiznu. Nas drobec ich ma tiez za uskom. Objavili sa mu po ockovani, ked mal tri mesiace a nezmizli. Teraz ma 11.mesiacov. To iste ma sestrin syn.. (3.roky) takze sa netreba bat. Treba ich vsak obcas prehmatat a zistit, ci nerastu a pod.. ale ako som spomenula, vasinou ide o neskodne uzlynky, ktore zmiznu az vekom.. popripade sa opat objavia, ked su deticky chore.