Hrčky za uchom 16 mesačného dievčatka
Nahmatala som svojej dcere za lavym uskom 2hrcky...Je sice trosku nachladena a citala som,ze to moze byt aj z toho...No nemam z toho dobry pocit...Mate s tym niektora skusenosti???
Dakujem vam za rady...Aspon ste ma trosicku ukludnili,no aj tak rano zavolam nasej pediatricke a uvidime co povie...Este raz dakujem mamicky....
ahoj, moja malá ich máva tiež dosť často a vždy ju aj bolí ušku ked ju máva, okrem kvapiek do uší, nám doktorka hovorieva aby sme jej to mastili octanovou masťou, a vždy nám po bolesti uška aj uzlinka zmyzne, prajem skoré uzdravenie
@martina97 predpokladam, ze ockovana bola vakcinou MMR, ta ma zive virusy a inkubacna doba je cca 10 dni osypky, mumps a rubeola 14...takze urcite by som malej dala vela vitaminu C a sledovala ju...okrem ineho je to ockovanie proti mumpsu, kedy su zapalene priusne zlazy a teda uzliny za uskom mozu reagovat....urcite by som nechala dietatko pozriet pediatrom.
Ahojte.Tak boli sme pri dk vravela presne to co ste pisali,ze to moze byt z nachladenia,alebo aj z toho ockovania...Poslala nas na usno-nosno-krcne,tam ju dk tiez prezrela,vzala vyteri z nosa a hrdla..Odporucila dat antibiotika na to nachladnutie a mala uz aj zapalene hrielko a kremovat tie uzliny...O tyzden na kontrolu..Ak to bude zdrava a nezmyzne to aj tak,zacne robit vysetrenia...Boze boli sme z toho z mm uplne hotovy kolko sa nam Natalka dnes naplakala ☹ No dufam,ze uz bude vsetko ok.Dakujem babenky 😲

@martina97 Moja to má od malička - je to z nachladnutia, po chorobe. Malo by to samo zmiznúť - moja to má stále - asi od 4m - teraz má 12m. Treba to občas skontrolovať - či sa to nezväčšuje.