Hylak pre 1,5 ročné dieťa
Ahojte zienky, dcerka mala rano a vecer riedku ,vodnatu stolicu, silno zapachala, medzitym cely den nic, mozem jej dat Hylak?
Dakujem za rady, doma mam akurat BioLac Baby drops Generica su to kvapky probioticke, smectu nemam , stare lieky som vyhadzala- odovzdala v lekarni a novu zasobu som si neurobila. Tie kvapky jej davam.
ahoj, my mame problemy, ze maly nam nechcel kakat. a odporucili mi Biogaiu. Predsa len, je to probiotikum, cize aby ti upravilo pracu criev. hylak sme mali predtym, a vobec nezaberal.s tym mame zle skusenosti. Ak chces, mozes si lieky objednat aj cez net. ja ked potrebujem aj viac toho, napr. nejake vitaminy, mozes pouzit toto: http://www.kuponyzdarma.sk/pilulka-sk/
odporucam.
Hylak je tiez probiotikum a obsahuje aj ine kmene ako Biogaia. Ak niekto cestuje na dovolenku napriklad do Kene, tak si berie Hylak aby sa neposr... Ak mala nasa rodila problemy po pokazenom syre a bryndzi, tak im na pohotovosti kazali Endiaron a Hylak.

Ja si myslim ze mozes, alebo Biogaia, Dophillus pre deti, pripadne sa opytaj v lekarni, da sa tam aj zatelefonovat ak mas nejaku, kde chodis casto. Nam Hylak pomohol od kvasiniek, ked mal syn 19mesiacov a otehotnela som druhy krat. Bol vtedy aj po ockovani, stale aom dojcila cize hormony extra... A chudak sa vyhadzal. Do druheho dna po podani Hylaku sa vysyp vyrazne zlepsil