Hypospádia tretieho stupňa

rupuni
18. jún 2021

Dobrý deň mamičky ja by som sa chcela opýtať či máte niektorá z vás dieťatko a hypospádiou tretieho stupňa dierku na cikanie má synček nad mieskom 😪 čaká nas operácia 🙏 budem rada keď sa podelíte somnou o vase príbehy skúsenosti🙂 operovať nás budu v Košiciach pani doktorka kurcinova zatiaľ sme veľmi spokojní a prístupom lekárky.

katka435
18. jún 2021

@rupuni Pani doktorka je veľký odborník, boli sme tiež pri nej na zákrok ale s iným problémom. Nebojte sa, naozaj máte synčeka v dobrých rukách, všetko bude v poriadku 🙂

rupuni
autor
19. júl 2021

@katka435 ďakujem vám 🙏❤️ čakáme už len na termín operácie pretože kvôli pandémii sú ešte takmer všetky zákroky odložené.

mymary
27. aug 2021

Ahoj, prosím napíš mi správu aj môj syn ide v septembri ku pani doktorke s tým istým problémom. Dik

rupuni
autor
5. dec 2021

@mymary ahoj chodím tu veľmi málo len teraz som si všimla tvoj komentár 🙂 boli ste v septembri ? už ste po ? My žiaľ ešte nie. 😩

mymary
5. dec 2021

@rupuni ahoj, áno my sme uz mesiac po. Netreba sa báť pani doktorka je veľký odborník len má toho strašne veľa. 😉

rupuni
autor
7. dec 2021

@mymary no super 🙂 a podarilo sa na prvý krát ? Ako ste to prežívali po operácii Mal bolesti ? Mal nejakú hadičku z bruška ? Dlho ste tam boli? Ospravedlňujem sa za toľko otázok ale aj náš to čaká a mám strach pretože môj syncek je hrozne hyperaktívny. Ďakujem za odpoveď 🙂

mymary
16. dec 2021

@rupuni Kľudne mi napíš správu čo chceš vedieť. Viem aké to je ja som tiež nič nevedela lebo pani doktorka toho veľa nepovie. Boli sme tam 11 dní. Áno asi tri dni po iba ležal a dávali mu infúzie od bolesti aj na tlmenie a keď som videla že má ešte bolesti zavolala som sestričky a ešte mu dali niečo. Hadičku z bruška nám vybrali až v deň odchodu. Odporúčam tablet s veľa rozprávok to nás zachránilo. 😜

katt884
28. sep 2022

@rupuni ahojte, vyhladavam podobne pripady, ako sme my, a nasla som Vasho synceka. Nas syn ma tiez najtazsiu formu, dierku nad mieskom, vnoreny a zakriveny penis, syn ma terza 11 mesiacov. Aky stary je Vas, ako dopadla operacia, uz ste po, kde ho operovali? My chodime na BA na kramare .... ale uvazujeme, ze pojdeme na operaciu do zahranicia.

evita1725
14. okt 2022

@katt884 Dobrý deň, môžem sa spýtať, ktorého chirurga s kde v zahraničí zvažujete? Aj môj synček ma hypospadiu a tiež sme prikloneni k operácii mimo Slovenska. Ďakujem.

rupuni
autor
16. okt 2022

@katt884 zdravím vás na operácii sme boli pred pol rokom keď mal 3 roky aj 2 mmesiace. Hospitalizovaný sme boli 10dni. Aj ja som sa strašne bála odkladalo sa to aj kvôli opatreniam ale už konečne máme po a zvládli sme to operácia dopadla úspešne akurát tie prvé dní po operácii sú dosť ťažké a najmä psychicky pre nás rodičov malý mal bolesti chcel sa otáčať stavať no nedalo sa mu ale tlmili ho rôznymi analgetikami a antibiotíkami treba byť silný trpezliví a vydržať detičky sú silné a zvládajú to možno lepšie ako my dospelí. My sme boli v KE operovala nás dr kurcinova je dosť svojská ale naozaj veľká obdornička budem jej vďačná dokonca života pretože čo som čítala rôzne fóra na túto tému tak boli prípady keď sa to nepodarilo na prvý druhý krát toho som sa bála najviac. Držím palceky všetkým rodičom mamičkám a detičkám všetko zvládnete s láskou a s modlitbou ❤️🙏

natalianatallka
9. dec 2022

Ahojte mamky. Aj mne synceka operovala doktorka Kurcinova, v novembri tohto roka. Nemocnicu zvladol relativne dobre. Co ma ale velmi desi je, ze odkedy sme doma tak ma mali priserne bolesti pri piskani, strasne trpi. Sme takmer 5 tyzdnov po operacii. Zo zaciatku sa tie bolesti zlepsovali, ale posledne dva tyzdne su pravidelne, kazdy den, najma rano. Boli sme uz ak 2x na kontrole, kde mu doktorka strcila rurku do mocovej trubice, ci je priechodna a vraj je vsetko ok. Preto ma tie bolesti desia. Cez den ked sa rozpiska tak je to uz ok, ale prve ranne piskanie alebo ked sa v noci zobudi na piskanie, tak to je des, nikdy v zivote takto neplakaval. Trasie sa od bolesti, neda sa upokojit a mne pride ze sa nevie vycikat. Resp ze ho to boli, tak zadrziava. Doktorka nam vravela he je to pravdepodobne psychicke, no neviem. Mate niektora takuto skusenost?

rupuni
autor
15. dec 2022

@natalianatallka dobrý deň áno aj môj takto trpel pár týždňov po operácii ale on zadržiaval a potom cikal po kvapockach a veľmi plakal no on mal aj veľky zápal v moči mal leukocigy baktérie hnis tesne po prepustení z nemocnice to bol dôvod.

natalianatallka
15. dec 2022

@rupuni dobry den. Dakujem za odpoved! A ako sa ten zapal prejavoval? Nas maly nema ani teploty. Pipik ma stale opuchnuty, niekedy menej, niekefy viac (hlavne ked niekam ideme v autosedacke) ale doktorka to videla a nic na to nepovedala. A ten zapal ste potom ako riesili?

mymary
16. dec 2022

@natalianatallka Dobrý deň, nech mu detská doktorka odoberie moč a tam sa to ukáže. Potom nasadí antibiotiká keď bude potrebné. My sme sa po operácii po každom cikaní kúpali. Možno malému či v sprche sa nebude lepšie cikať? My máme teraz problém že môj malý má dva prúdy moču. Stretol sa s tým niekto? Doktorka povedala že je to normálne že sa to upraví.

natalianatallka
16. dec 2022

@mymary dobry den, vdaka za reakciu. Dnes rano som pediatricke odniesla moc, tak uvidime. Maleho kupeme tak ze mu do vody vzdy aj silny repikovy odvar nalejem, ale nie vzdy spolupracuje. Dnes som ho videla 1x piskat (ma plienky), vo vani sa vypiskal ked stal, tiez mal ako keby dva prudy, aspon mne to tak prislo. K urologicke ideme v januari na kontrolu, tak isto sa na to tiez spytam.

natalianatallka
16. dec 2022

@mymary a este otazka, ma vas maly ten pipik teraz rovno? Dnes ked piskal tak som videla ze ten prud ide doboku trosku a aj ked ho prebalujem tak vidim ze ta mocova rura neusti uplne na stred zaluda ale ako keby je vybocena do strany trochu.

mymary
9. mar 2023

@natalianatallka prosím vás ako dopadla kontrola? My máme ísť až v júni a tie prúdy sa vôbec neupravili bojím sa ako sa to ďalej bude riešiť. Musel váš syn pred ňou cikať? Ďakujem.

12katka21
9. mar 2023

@natalianatallka toto mal aj moj syn....my sme dlho piskali do sprchy ....sprchovala som ho tak po kolienka a vtedy piskal...